TEO NA ZVEZDINOM RADARU: Pregovori se vode sa još dva asa

G. KELIĆ

18. 07. 2022. u 19:51

CRVENA zvezda je krenula u novu ofanzivu na dugogodišnju želju.

ТЕО НА ЗВЕЗДИНОМ РАДАРУ: Преговори се воде са још два аса

FOTO: M. Vukadinović

Kako javlja italijanska "Gazeta", a potvrđuje i predsednik crveno-belih Nebojša Čović, tim sa Malog Kalemegdana stupio je u kontakt sa plejmejkerom bolonjskog Virtusa, Milošom Teodosićem, u želji da ga napokon privoli u svoje jato. 

Nije tajna da je iskusni organizator igre godinama figurirao kao potencijalno pojačanje našeg evroligaša, međutim kockice se nikada nisu do kraja poklopile. Kako javljaju izvori sa Apenina, teška ali ne i nemoguća misija čeka rukovodstvo regionalnog šampiona i ovog leta. Rođeni Valjevac ima ugovor sa crno-belima iz Bolonje na još jednu sezonu i zagarantovana godišnja primanja u iznosu od 1,7 miliona evra. Kako renomirani italijanski list navodi, crveno-beli su već stupili u kontakt sa Teodosićevim menadžerom, međutim teško je očekivati da se srpski reprezentativac odrekne takvih primanja i odluči da se iz ušuškanosti života na Čizmi, vrati u mulj regionalne košarke.

Pogotovo sada kada je sa Bolonjezima obezbedio igranje u Evroligi. Pored pregovora sa Teodosićem, vode se razgovori i sa dvojicom "teškaša" koji se, takođe, nalaze u četvrtoj deceniji života - Miroslavom Raduljicom i Krisom Singltonom, čija će konačna sudbina biti poznata vrlo brzo.

- Kada pravite tim, imate želju da kupite sve ono što je vrednost. Vratio se Nedović, pokušali smo sa Bjelicom i Marjanovićem, ali nismo uspeli. Sada su u fokusu Teodosić i Raduljica. Imamo i nekoliko juniora, dosta perspektivnih koji su otišli u FMP i neke druge klubove. Neki će ostati pri prvom timu, a jedan od njih je vrlo talentovani Nikola Topić, sin našeg bivšeg asa Milenka Topića - rekao je Čović pre nekoliko dana.

Zvezda je poslednjih nedelja bila veoma aktivna na pijaci, angažovanjem Nemanje Nedovića, Hasana Martina, Džona Holanda i Dalibora Ilića, uz dolazak trenera Vladimira Jovanovića. Takođe, novi ugovori su potpisani sa Eronom Vajtom i kapitenom Brankom Lazićem, dok se radi na raskidu saradnje sa Ognjenom Kuzmićem. 

Bonus video: Nikola Jokić - od dobroćudnog debeljuce, do najboljeg i najplaćenijeg košarkaša na svetu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)