OBRADOVIĆ POSLE POBEDE: Igokea dominirala, preokret uz pomoć navijača

Tanjug

05. 12. 2021. u 08:47

PARTIZAN je uspeo da pobedi Igokeu u Laktašima sa 70:68, a utiske posle utakmice izneo je trener crno-belih Željko Obradović.

ОБРАДОВИЋ ПОСЛЕ ПОБЕДЕ: Игокеа доминирала, преокрет уз помоћ навијача

FOTO: KK Igokea/Nikola Vuruna/ABA liga

Čestitao je timu iz Laktaša i istakao da bi bilo apsolutno zasluženo i da je tim Dragana Bajića slavio.

- Igokea je odigrala izvanrednu utakmicu i da je dobila to bi bilo potpuno zasluženo, ali to je sport. Dali su sve od sebe, dominirali na utakmici, ali dešavaju se i ovakvi preokreti, a dogodio se zahvaljujući energiji koju smo dobili sa tribina - rekao je Obradović i dodao:

- Zahvaljujući našim navijačima, podigli su ekipu koja se borila. Nismo igrali pametno, odbrambeno da, ali napadački ponovo loše. To je ono o čemu pričamo i na čemu radimo na treninzima. Neverovatan je podatak da smo ubacili četiri šuta za tri poena u poslednjoj četvrtini, a pre toga dva od 20. Naravno, kada šutiraš za tri poena i kada se ubaci, dobije se totalno drugačija utakmica. Čestitam još jednom Igokei i želim im puno sreće.

Zahvalio se i navijačima koji su bili veliki vetar u leđa ekipi.

- Ne mogu da se ne zahvalim i navijačima. Ovo je nešto jedinstveno, podigli su tim i ovo je njihova pobeda.

DUEL Alen Smailagić i Dešon Stivens/FOTO: KK Igokea/Nikola Vuruna/ABA liga

Na konstataciju novinara da je ekipa pokazala karakter istopivši minus od 14 poena, Obradović je poručio:

- Uvek se tako kaže kada se okrene rezultat. Izgledalo je da je to tako, kada smo se bacali po parketu i borili, ali bilo je i gluposti u tim trenucima. Ali kada se tim bori, sve to nekako drugačije izgleda. Energiju smo dobili sa tribina, igrači su dali sve što su mogli da daju i napravili smo neverovatan preokret. Žao mi je Igokee koja je igrala dobro. Sport je takav, nepredvidiv - zaključio je trener Partizana.

Podsetimo, posle 10 kola crno-beli imaju učinak 9-1, a Igokea 5-5.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba