KOŠARKAŠI PARTIZANA DOČEKUJU SC DERBI: Domaća crno-bela premijera

G. K.

09. 10. 2021. u 10:00

OD kada je 25. juna ozvaničena vest da se Željko Obradović vraća na klupu Partizana, pristalice crno-belih sa nestrpljenjem čekaju dan kada će moći da prvi put uživo pozdrave povratak najuspešnijeg trenera Evrope i njegov novokomponovani tim.

КОШАРКАШИ ПАРТИЗАНА ДОЧЕКУЈУ СЦ ДЕРБИ: Домаћа црно-бела премијера

FOTO: N. Paraušić

Domaća premijera i prvo druženje sa navijačima zakazani su za danas, u okviru trećeg kola ABA lige pošto u beogradsku "Štark arenu" dolazi novajlija u najvišem regionalnom košarkaškom rangu, podgorički SC Derbi (19.00).

Tehnički gledano, "parni valjak" se predstavio simpatizerima na oproštaju dugogodišnjeg kapitena Novice Veličkovića pre mesec dana. Međutim, u tom meču je preovladavala slavljenička atmosfera, dok će sada potpuni fokus biti na takmičarskom delu. Očekuju se pune tribine novobeogradske dvorane, kakve nisu bile više od godinu dana za šta je izričit "krivac" korona, pa se ne dovodi u pitanje da li se publika uželela košarke. Razloga za dolazak je mnogo, iako protivnik nije atraktivan i spada u red prethodna dva (Zadar, Split) koji će služiti mladoj Obradovićevoj ekipi za dodatno uigravanje pred veće izazove.

- Svaka ekipa u ABA ligi zaslužuje respekt, tako ćemo prići i utakmici protiv Studentskog centra, sa željom da nivo igre bude na makar malo boljem nivou nego što je to bio slučaj u prve dve utakmice - istakao je Obradović, uz napomenu da još ne zna koliko će Kuruc biti u stanju da pomogne ekipi posle tek preležanog kovida.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna