BOGDANOVIĆ "RAZBIO" BAKSE: Srbin vodio Atlantu do izjednačenja u seriji! (VIDEO)

Novosti online

30. 06. 2021. u 07:45

SRPSKI košarkaš bek bio je dominantan u trijumfu ekipe iz Džordžije, za 2:2 u seriji finala Istočne konferencije sa Milvokijem

БОГДАНОВИЋ РАЗБИО БАКСЕ: Србин водио Атланту до изједначења у серији! (ВИДЕО)

FOTO: AP/Tanjug

Bogdanović je ubacio šest trojki noćas, iz 14 pokušaja, upisao je 3 skoka, 5 asistencija i 4 ukradene lopte u pobedi 110:88 nad Milvoki Baksima. 


Srpski košarkaš bio je nosilac igre Atlanta Hoksa u četvrtoj utakmici finalne serije Istočne konferencije NBA lige. Vodio je svoj tim do izjednačenja u seriji. 

Blistao je Bogdanović posebno u trećoj četvrtini kada je sa dve vezane trojke podigao prednost Atlante na 23 poena. 

Bogi je bacio navijače Hoksa u trans, već tada su krenuli da slave pobedu koja s početka meča nije bila ni na vidiku, jer je domaći tim pre noćašnjeg duela vezao dva poraza, a sem toga morao je na Janisa i Bakse bez najboljeg igrača Treja Janga.

„Grik Frik“ se povredio, sakupio je samo 14 poena i osam skokova, a Baksi veliku bojazan hoće li moći uopšte da se oporavi i vrati u seriju koja je sada izjednačena na 2:2.

Kevin Huerter je sa 15 poena bio treći strelac Atlante, koliko je imao i Klint Kapela, dok je Kem Rediš postigao 12, a Danilo Galinari deset poena.

U timu Milvoki Baksa istakao se još samo Kris Midlton koji nije imao dobro šutersko veče sa 16 poena (6/17 iz igre), kao i Džru Holidej koji je bio bolji od ostalih sa 19 poena.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)