"OSTAVI DEVOJKU, ODMAH!" Navijači Argentine pokrenuli veliku, a nesvakidašnju peticiju - odziv je neverovatan

A. I.

28. 12. 2022. u 20:22

NAKON osvajanja Svetskog prvenstva od strane Argentine brojne peticije počele su da kruže internetom, a ona poslednja ostavila je mnoge navijače zbunjenim.

ОСТАВИ ДЕВОЈКУ, ОДМАХ! Навијачи Аргентине покренули велику, а несвакидашњу петицију - одзив је невероватан

FOTO: Tanjug/AP

Leonel Mesi je na kraju neverovatne karijere uspeo da podigne "zlatni globus", ali nije jedini "gaučos" koji je dospeo u centar pažnje.

Enco Fernandez i Hulijan Alvarez, mlade su snage Argentine koje imaju velike zasluge za trofej "gaučosa".

Iako Alvarez nije bio starter u prvom meču, Lionel Skaloni tokom turnira ukazao je poverenje napadaču Mančester sitija koji svakako nije razočarao. Postigao je četiri pogotka i u velikoj meri doprineo uspehu reprezentacije.

Hulijan Alvarez se nalazi u Argentini gde sa porodicom i prijateljima proslavlja trofej.  Ali, kako prenosi "Marka", na internetu je osvanula zanimljiva peticija navijača - oni od fudbalera Sitija traže da ostavi svoju devojku!

Naime, korisnicima društvenih mreža ne dopada se stav Emilije Ferero, tako je na stranici "change.org" pokrenuta peticija "Hulijane, raskini sa Meri Džejn", a već ju je potpisalo 20.000 ljudi.

Cela kontroverza oko ovog para nastala je kada je na društvenim mrežama počeo da kruži video snimak dece koja su tražila autogram i fotografiju Alvareza, a Emilija im to nije dozvolila. Prihvatila je samo da mališani naprave grupnu sliku, bez autograma i posebnih fotografija.

Nadimak Meri Džejn (devojka spajdermena, prim.aut) nametnut joj je zbog nadimka koji Alvarez nosi - Pauk.

BONUS VIDEO:  BOGINjA STIGLA U ARGENTINU: Mesija i ekipu dočekalo na desetine hiljada oduševljenih sunarodnika

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)