"NE ŽELIM DA PRIČAM O TOME!" Rafael Nadal nije očekivao ovo pitanje po dolasku u Australiju

Novosti online

28. 12. 2022. u 19:59

NOVAK Đoković je doputovao u Australiju, a nedugo zatim stigao je i Rafael Nadal. Na konferenciji za štampu pred početak Junajted kupa, desilo mu se nešto neočekivano.

НЕ ЖЕЛИМ ДА ПРИЧАМ О ТОМЕ! Рафаел Надал није очекивао ово питање по доласку у Аустралију

FOTO: AP

Jedan od novinara je rekordera po broju gren slem titula (22 ih ima Nadal, 21 Đoković) pitao da li mu je ovo poslednji radni dolazak u Australiju.

Rafa se "brecnuo":

- Nikada to ne znate. Nadam se da to sada nije slučaj, ali kada imate 36 godina, stvarno ne znate koji će vam turnir biti poslednji. Sve je to vrlo očigledno, ali ne želim da pričam o tome sada. Nisam raspoložen za to. Koncentrišem se da pokažem najveći nivo i da se borim za sve titule. To mi je sada cilj. Ne razmišljam o činjenici da mi je ovo možda poslednji dolazak (u Australiju), ali, ako se ispostavi da je tako, ja ću sve svakako truditi da uživam što je više moguće, da probam da ostvarim nešto posebno. Drago mi je što mogu da radim upravo ono što radim - rekao je Nadal na uvodnoj konferenciji Junajted kupa.

Novak Đoković - raspored turnira u 2023.

Podsetimo, prvi turnir na kojem će Novak Đoković igrati u novoj sezoni je Adelejd koji je na programu od 1. do 8. januara, a to će biti priprema za Australijan open koji kreće 16. januara i na kome upravo Rafael Nadal brani titulu. 

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu