GDE JE MESI? Uzbuna pred finale Mundijala

Novosti online

16. 12. 2022. u 09:26

Reprezentativci Argentine su sinoć imali jedan od poslednjih treninga pred veliki finalni okršaj sa Francuskom u nedelju.

ГДЕ ЈЕ МЕСИ? Узбуна пред финале Мундијала

FOTO: Tanjug/AP

Meč koji se igra sa početkom u 16h daće nam dosta odgovora. Francuska je prva reprezentacija još od Brazila da dva puta zaredom stigne u finale, sa tim da "selesao" nije branio titulu te 2002. godine.

Naravno, pominje se i Mesi, podizanje "boginje" bi odagnalo svaku sumnju da se radi o najvećem ikada. Međutim, kapiten Argentine juče nije bio prisutan tokom treninga Skalonijevog tima. 

U meču polufinala smo videli kako se par puta drži za mišić, ali argentinski mediji pišu kako će Mesi biti 100% spreman za finale, te da je juče imao sesiju oporavka.

Nadamo se da je sve u redu sa igračem PSŽ-a, Papu Gomez se isto polako oporavlja od povrede, pa bi trebalo da Argentina u najjačem sastavu udari na Francusku.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)