Kapiten fudbalske reprezentacije Hrvatske Luka Modrić izjavio je posle poraza u polufinalu Svetskog prvenstva da je Argentina zaslužila da bude u finalu, ali i da je meč prelomio penal.

Komentari (5)

Pravda

14.12.2022. 09:07

Hrvati se kao i Srbi samo dodaju bez namdre da iz svake situacije PUCAJU U GOL...Argrntincima je gol cilj, a ne jalovo dodavanje bez smisla. Hrvati su pucsli na gol tek u zadnjih pet minuta ali je bilo kasno.

Sale

14.12.2022. 09:29

Umesto sto i dalje naricete o Hrvatskoj i njihovom gubitku, zasto ne potrosite bar polovinu tog vremena pa napisete istinite cinjenice o nasem timu? Timu Srbije, koji je otisao na svetsko prvenstvo nekim cudima, zaradio 9 miliona dolara kao nagradu, i obrukao se u tri utakmice, u kojima su osvojili 1 bod... za skoro 300 minuta aktivnog igranja na terenu, 1 bod... JEDAN BOD... Dakle, ne gledajte vi trunje u ocima Hrvatske, gledajte BALVANE U OCIMA TIMA SRBIJE... to je nasa sramota... a jos veca sramota je da mediji spinuju kao da su neki kriterijum, pa prozivaju jel'te komsije kako kukaju... a sta mi onda radimo u Srbiji ako Hrvati "kukaju" kako to napisaste sarkasticno?!?!?! Sramota bre ... sramota...