HRVATI NE PRESTAJU DA KUKAJU: Utakmicu je prelomio nepostojeći penal

Novosti online

14. 12. 2022. u 08:17

Kapiten fudbalske reprezentacije Hrvatske Luka Modrić izjavio je posle poraza u polufinalu Svetskog prvenstva da je Argentina zaslužila da bude u finalu, ali i da je meč prelomio penal.

ХРВАТИ НЕ ПРЕСТАЈУ ДА КУКАЈУ: Утакмицу је преломио непостојећи пенал

FOTO: Tanjug/AP

"Nažalost, dogodio se poraz. Nismo hteli da izgubimo, ali moramo čestitati protivniku. Zaslužili su da budu u finalu kada se pogleda cela utakmica. Bili su bolji, iako je sada teško komentarisati i utakmicu i reći nešto pametno ovako vruć", izjavio je Modrić, a prenela Hina. "Nažalost, nismo u finalu. Imamo utakmicu za treće mesto i treba da se dobro pregrupišemo, pre svega mentalno i da pokušamo da osvojimo bronzu", rekao je Modrić.

Hrvatska je večeras u polufinalu Svetskog prvenstva poražena od Argentine sa 0:3.

"Nije bio penal kod prvog gola. U akciji pre bio je korner za nas. Nakon toga sudi nepostojeći penal, to je prelomilo utakmicu. Do tada smo igrali OK. Nedostajalo nam je da budemo opasniji u napadu, ali nismo imali problema do tog penala. Takav penal ne može se sudi u ovakvoj utakmici. Nakon toga je došao drugi gol gde su imali sreće sa odbijanjem lopte. Posle toga je bilo teško da se vratimo", dodao je on.

Hrvatska u subotu igra meč za treće mesto, protiv poraženog iz duela Francuska - Maroko.

"U subotu imamo veliku utakmicu, bilo bi jako važno da osvojimo treće mesto nakon svega što smo ovde napravili. Borili smo se, bila bi šteta da ispustimo to treće mesto. Moramo se skupiti i dobro odmoriti i pripremiti se mentalno za tu utakmicu", izjavio je Modrić.

Modrić je priznao da su svi u svlačionici Hrvatske razočarani.

"Razočarani smo, išli smo utakmicu po utakmicu. Želeli smo da budemo u finalu, opet ponavljam, ispred nas je još jedna važna utakmica," poručio je hrvatski kapiten.

Hrvatski junak dosadašnjeg dela Svetskog prvenstva golman Dominik Livaković samo je kratko dobacio.

"Sve te videli, šta da vam kažem", rekao je odgovorivši na pitanje da li je bio penal.

"Ma kakav jedanaesterac," rekao je utučeni Livaković.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)