ENGLEZI U NEVERICI: Hari Kejn snimljen kako vežba da šutira penal preko prečke - zbog toga su ispali sa Svetskog prvenstva?! (VIDEO)

Novosti online

11. 12. 2022. u 21:24

ENGLESKA je okončala Svetsko prvenstvo u fudbalu 2022. ranije nego što se nadala, rezultati koji su joj baš odgovorali - desili su joj se, osim onog za koji je sama morala da se pobrine, pa je utakmica sa Francuskom u četvrtfinalu donela bolan sudar sa realnošću. Ali i jednu nestvarnu situaciju.

ЕНГЛЕЗИ У НЕВЕРИЦИ: Хари Кејн снимљен како вежба да шутира пенал преко пречке - због тога су испали са Светског првенства?! (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Engleska ponovo "fudbalski pati". Prošli Mundijal je doneo tugu u polufinalu, ovaj na jednom stepeniku niže, a mnogi krivca vide u čoveku koji je promašio penal u završnici.

Podsetimo, u velikoj četvrtfinalnoj drami Francuska je pobedila Englesku i to nakon što je Hari Kejn, koji je na meču realizovao jedan penal, propustio da pogodi i drugi put s "bele tačke" i tako u samom finišu drugog poluvremena izjednači rezultat.

Ono što je sada "tema dana" na Ostrvu jeste činjenica da je Kejn - vežbao da šutira penal preko preške (baš kako je i izveo taj drugi jedanaesterac protiv Francuza).

A tome ga je učio legenda engleskog ragbija, Džoni Vilkinson.

Naime, Vilkinson je 2003. doneo Englezima svetsku titulu kada je, pri nerešenom rezultatu (17:17) u finišu drugog produžetka šutnuo loptu baš gde treba ("iznad prečke") i sa ta tri poena obezbedio šampionski tron.

On je, u jednom šaljivom video-snimku koji je sada "isplivao", gledao kako Hari Kejn šutira penale, pa mu objasnio da se "to tako ne radi" već da bi se "osvojila svtetska titula" - mora to da učini kao on. Šutiranjem "preko prečke".

Kejn je to i uvežbavao (u snimku koji je pred vama), a na šok cele nacije - takav udarac je izveo u završnici četvrtfinalne drame sa Francuskom.

Podsetimo, sve rezultate, ali i raspored utakmica koje predstoje u završnici Svetskog prvenstva u fudbalu, možete pogledati na ovoj stranici portala "Novosti".

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)