SVET GLEDA I NE VERUJE: Momak i devojka su ovo radili nasred tribine u Kataru, tokom meča Brazil - Hrvatska na Svetskom prvenstvu (VIDEO)

Novosti online

11. 12. 2022. u 22:33

BRAZIL je okončao Svetsko prvenstvo u fudbalu 2022. ranije nego što se nadao, maštalo se o novom uspešnom pohodu na pehar mundijalski pehar, ali je Hrvatska te snove razrušila. A dok se Nejmar i družina posvećuju privatnim obavezama, svet priča o jednom navijačkom paru iz Brazila i njihovom ponašanju na pomenutoj utakmici sa "vatrenima".

СВЕТ ГЛЕДА И НЕ ВЕРУЈЕ: Момак и девојка су ово радили насред трибине у Катару, током меча Бразил - Хрватска на Светском првенству (ВИДЕО)

Instagram / carlosrique

Naime, među hiljadama onih koji su prisustvovali meču u kome je Hrvatska pobedila Brazil, bio je i prijatelj najpoznatijeg igrača poražene ekipe, Nejmara.

U pitanju je Karlos Enrike koji je u Katar došao sa zanosnom devojkom Gabrijelom.

Naravno, njih dvoje su zajedno bili i na tribini.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gabriela (@gabicastaman)

Ali...

Kamere su ih uhvatile u potpuno nesvakidašnjoj navijačkoj sceni na jednoj utakmici takve fudbalske magnitude:

Naime, Enrike je držao mobilni telefon, sa uključenom kamerom za "selfi", kako bi njegova devojka Gabrijela - mogla da se šminka.

Na sve to, a scena je izazvala brojne komentare, najčešće one da je u pitanju "papučar, čim to mora da doživljava usred dramatične utakmice Svetskog prvenstva u fudbalu", desila se tom prilikom još jedna scena koja je privukla pažnju mnogih.

Dok se pomenuta Brazilka šminkala gledajući netremice u svoj odraz, Karlos je nekome ko je na tribini bio ispod njih - namignuo.

Gabrijela je koji tren kasnije podigla pogled u stilu "Šta radiš to? Kome ti namiguješ?", što je izazvalo posebnu lavinu komentara, od onih "Kako je uopšte videla šta je uradio?!", do drugih koji su konstatovali da Nejmarovom prijatelju život sa ovom devojkom - nije baš lak.

Kako je sve to izgledalo, pogledajte i sami u snimku koji je pred vama, a koji je za dva dana videlo već 12,2 miliona ljudi na Tviteru:

Podsetimo, sve rezultate, ali i raspored utakmica koje predstoje u završnici Svetskog prvenstva u fudbalu, možete pogledati na ovoj stranici portala "Novosti".

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)