DA LI SRBIJA IMA RAZLOGA ZA STRAH? Direktor reprezentacije pričao o povredama Mitrovića i Vlahovića

Novosti online

07. 11. 2022. u 09:47

Aleksandar Mitrović i Dušan Vlahović zabrinuli su nas zbog povreda koje su ih sprečile da ovog vikenda igraju za svoje klubove, ali dobre vesti saopštio je direktor "A" reprezentacije Stevan Stojanović.

ДА ЛИ СРБИЈА ИМА РАЗЛОГА ЗА СТРАХ? Директор репрезентације причао о повредама Митровића и Влаховића

FOTO: FSS

Legendarni golman je gostujući na TV Prva potvrdio da će dvojica napadača najverovatnije biti spremni za Katar, odnosno da nema trenutno bojazni da ih Piksi neće voditi na predstojeće Svetsko prvenstvo.

- Mitrović vuče povredu od Švedske, obnovio je protiv Njukasla, naš medicinski tim je u kontaktu sa Mitrovićem i mislimo da će biti spreman za Katar. Isto je i sa Vlahovićem, obnovio je povredu prepona i nadamo se da će biti spreman za Katar - rekao je Stojanović tokom gostovanja i tako svima "skinuo kamen sa srca".

- Treba da idemo polako i da se spremimo prvo za Brazil, pa Kamerun, treća je sa Švajcarskom. Ako sve bude kako treba i prođemo prvi krug, onda je sve moguće. Piksi je večiti optimista, za razliku od nas koji nismo znali da će biti ovakav učinak reprezentacije i sve je ubedio u to - dodao je direktor reprezentacije i objasnio da će Srbija pre utakmica na Mundijalu odigrati i prijateljsku utakmicu sa Bahreinom.

Stojanović je prokomentarisao i prognozu Dejana Savićevića da će Srbija "ili u polufinale ili će ispasti u grupnoj fazi".

- Dejo je naš veliki prijatelj i siguran sam da će da navija za Srbiju na Svetskom prvenstvu. Voleo bih da se desi to što je rekao, mislim na polufinale, onu drugu soluciju i da ne komentarišemo ha-ha - zaključio je Dika.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)