FUDBALSKA REPREZENTACIJA SRBIJE U PROBLEMIMA! Piksi dobio novu lošu vest, juče Mitrović, danas Vlahović

Novosti online

06. 11. 2022. u 20:53

FUDBALSKU reprezentaciju Srbije samo dve nedelje uoči početka Mundijala u Kataru pogađaju iz dana u dan novi problemi.

ФУДБАЛСКА РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА СРБИЈЕ У ПРОБЛЕМИМА! Пикси добио нову лошу вест, јуче Митровић, данас Влаховић

FOTO: M. Vukadinović

Juče Aleksandar Mitrović zbog povrede nije bio u sastavu Fulama, a danas još jedan bitan član "orlovskog jata" nije ni na klupi tima čiji dres nosi.

Naime, u timu Juventusa danas u velikom derbiju Serije A protiv Intera neće biti Dušana Vlahovića, koji se još uvek nije oporavio od povrede, što su svakako i zabrinjavajuće vesti za selektora Srbije Dragana Stojkovića Piksija pred predstojeće Svetsko prvenstvo.

Foto: Profimedia

"Stara dama" biće tako oslobljena u Torinu, a sada postoji ista bojazan da bi i naša nacionalna selekcija mogli bez svog fudbalskog bisera na događaj koji čeka nacija. 

Fudbalska reprezentacija Srbije - raspored utamica na Svetskom prvenstvu

Srbija će na Mundijalu, koje je na programu od 20. novembra do 18. decembra, igrati u grupi sa Brazilom, Švajcarskom i Kamerunom.


Prvu utakmicu na Mundijalu Srbija igra protiv Brazila 24. novembra. Sledi meč protiv Kameruna, 28. novembra, te protiv Švajcarske, 2. decembra, čime Piksijeva ekipa završava s nastupima u grupi, a ako bude među dve najbolje selekcije - ide u osminu finala.

U prvoj rundi sledi ukrštanje "naše" sa grupom H, u kojoj su Portugal, Gana, Urugvaj i Južna Koreja, a potom u četvrtfinalu sa najboljim iz jednog od dva ukrštanja koja će dati grupe E i F u kojima su Španija, Kostarika, Nemačka i Japan, odnosno Belgija, Kanada, Maroko i Hrvatska.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI:

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)