NOVI PAZAR NAPAO SUDIJU SIMOVIĆA: Oštećeni smo ko zna koji put u ovoj sezoni, gurate nas iz Superlige

Novosti online

16. 05. 2021. u 12:30

NOVI Pazar požalio se na suđenje Novaka Simovića protiv Metalca.

НОВИ ПАЗАР НАПАО СУДИЈУ СИМОВИЋА: Оштећени смо ко зна који пут у овој сезони, гурате нас из Суперлиге

Novak Simović foto: M.Vukadinović

Bilo je 1:1, a trener Metalca Žarko Lazetić već je isprozivao deo tabora Pazaraca, koji je vršio pritisak na domaćine jer timu iz Gornjeg Milanovca nisu potrebni bodovi.

„Oštećeni smo ko zna koji put u ovoj sezoni. Simović nije svirao čist penal u finišu utakmice za naš tim. Duboko smo svesni da nismo miljenici fudbalske organizacije, a naročito njenog sudijskog dela, na čelu sa Milanom Karadžićem, ali smo bar očekivali da u završetku prvenstva imamo pošteno suđenje. Nažalost, Pazar to neće doživeti u ovom šampionatu, svedoci smo udruženog poduhvata svih da se naša ekipa izbaci iz Superlige po svaku cenu“, navode plavo-beli u saopštenju koje prenosi Sportski žurnal.

Pazarci su nabrojali sve koje smatraju spornim u fudbalu i suđenju.

„Na svu sreću takmičenje se završava sledeće nedelje, čime će prestati dalja blamaža FSS. Čvrsto se nadamo da će mnogi arbitri potražiti drugi posao posle sramne epizode u ovoj sezoni. Ako nam je Simović jedan od najboljih sudija, kakvi li su tek oni najgori. Dok Karadžići, Simovići, Ilići, Živkovići kroje superligašku tabelu, našem fudbalu spasa nema“, ističu kraj Jošanice.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)