IZ ROME PRAVO PO VAKCINU U BEOGRAD - Srbija je raj, čestitke Vučiću!

Novosti online

21. 04. 2021. u 15:58

IZVRŠNI direktor fudbalskog kluba Roma Frančesko Kalvo došao je u Beograd na vakcinaciju!

ИЗ РОМЕ ПРАВО ПО ВАКЦИНУ У БЕОГРАД - Србија је рај, честитке Вучићу!

Foto: EPA-EFE/Riccardo Antimiani

Kalvo je primio Fajzerovu vakcinu, a sve se odigralo u Zavodu za biocide nadomak Banovog brda.

- Srbija je definitivno raj. Čestitam predsedniku Vučiću, pošto je otvorenost za davanje vakcina protiv koronavirusa ovde jedinstvena u svetu. Hvala vam puno, jako sam srećan zbog toga i zadovoljan Srbijom- rekao je Kalvo za Objektiv.

Iako je građanin Evropske unije, u Srbiji se vakcinisao. Podsetio je da u Italiji to nije bilo moguće. 

- Pre svega, ovo mi je prvi put da sam u Srbiji. Dinamična je zemlja, šetao sam centrom i sjajna je atmosfera. Mnogo je drugačija atmosfera ovde u Srbiji, nego u Evropi trenutno i Italiji. U Italiji se mučimo sa vakcinacijom i u velikom smo zaostatku. Još nismo "otvorili" zemlju, tako da sedeti u baru u centru grada i dalje nije moguće u Italiji. Zato sam se danas osetio veoma privilegovanim.

Naravno, kao i svakoga, čeka ga revakcinacija, zbog koje će veoma brzo morati da se vrati u Srbiju.

- Apsolutno ću se vratiti u Srbiju. Prvo, jer moram da dođem na revakcinaciju, a posle toga se nadam da ću moći da dođem da obiđem zemlju- istakao je izvršni direktor Rome.

Imao je i snažnu poruku za građane Srbije.

- Poruka za građane Srbije je da mogu da budu ponosni na svoju zemlju i kako se ona razvila u prethodnih nekoliko godina. Kada ste odavde možda sve to ne primećujete, ali kad stranac dođe vidi kako stvari funkcioniše na pravi način. Ponekad je potrebno da dođe neko sa strane i kaže vam koliko vam je zapravo dobro- zaključio je gospodin Frančesko Kalvo. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)