"MATIĆ I MILIVOJEVIĆ SU UVREĐENE I SUJETNE MLADE": Nekima glava nije u reprezentaciji zbog kockarskih problema

Novosti online

22. 03. 2021. u 12:29

DRAGAN Stojković Piksi okupiće ovog ponedeljka "orlove" u Staroj Pazovi, a od ranije je poznato da su se neki igrači njemu zahvalili, dok je neke od njih i sam selektor "precrtao".

МАТИЋ И МИЛИВОЈЕВИЋ СУ УВРЕЂЕНЕ И СУЈЕТНЕ МЛАДЕ: Некима глава није у репрезентацији због коцкарских проблема

Foto Z. Jovanović Mačak

Tako ubuduće u državnom timu nećemo gledati kapitena Aleksandra Kolarova, dok su s druge strane Nemanja Matić i Luka Milivojević odlučili da se više ne odazivaju pozivu selektora, pa su tako u vrlo ranoj dobi završili reprezentativnu karijeru.

Njihove nedavne izjave, posebno Milivojevićeva, odjeknule su u fudbalskoj javnosti, a to se nimalo nije dopalo bivšem jugoslovenskom napadaču Radetu Bogdanoviću.

Jedan od onih koji nemaju problem da kažu sve je i bivši napadač sarajevskog Željezničara, Aletiko Madrida, Verdera i brojnih drugih klubova.

– Milivojević je juče davao izjavu, uf… Kakav bezobrazluk ovog malog. Njemu niko nije objasnio – ne igraš ti za Kokezu, igraš za Srbiju –  rekao je Bogdanović u podkastu “Penal” na portalu Nova.rs.

Potom je dodao:

– Zašto igraš za reprezentaciju Srbije, ne plaća te Kokeza? Kad daješ jasnu sliku šta se dešavalo – budi iskren do kraja, nemoj da imaš ručnu. Uvređene i sujetne dive su i on i Matić. Kad je Piksi igrao u Japanu – nijednu utakmicu za reprezentaciju nije propustio, treba opet putovati po 12 sati, a to nije bila ni mladost.

EPA-EFE/MARTIN DIVISEK

 

Nedavno je Milivojević rekao da je predlagao Ivanoviću i Kolaru da reprezentativci naprave svojevrstan bojkot Mundijala, zbog smene tadašnjeg selektora Slavoljuba Muslina. Do toga nije došlo.

– Nisam baš za tu autonomiju igrača da odlučuju o svemu. Pozvan si da igraš, ko će da te vodi i pod kojim uslovima – ne treba da razmišljaš o tome. Bez obzira na grešku Saveza.

O novom selektoru Draganu Stojkoviću Piksiju govori sve najbolje:

– Sve dosad što je Piksi uradio, a ja nikome ne laskam, samo kažem bravo jer je dobro informisan.Tu postoje fudbaleri kojima glava nije u reprezentaciji zbog porodičnih i kockarskih problema. Kako priča Piksi i kako se ponaša, kako svoje stvari postavlja u željeni okvir, dosad je odradio fenomenalno.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)