HITER O JOVIĆU: Zadovoljan sam kako igra, nadam se da može da nam pomogne do kraja sezone

Novosti online

12. 03. 2021. u 22:48

SRPSKI fudbaler Luka Jović odlično je počeo da igra po povratku u Ajntraht. Na prve tri utakmice, postigao je tri gola, a onda se odjednom ugasio.

ХИТЕР О ЈОВИЋУ: Задовољан сам како игра, надам се да може да нам помогне до краја сезоне

Foto: EPA-EFE/RONALD WITTEK/POOL

Ovaj 23-godišnjak je iz Reala došao na pozajmicu u tim iz Frankfurta. Trener ovog kluba Adi Hiter govorio je novinarima pred prvenstvenu utakmicu o Joviću. Istakao je da njegov povratak na nekadašnji nivo neće biti lak.

- Sve u početku je izgledalo kao bajka. Ali, moramo da budemo svesni da nije uvek sve tako lako - rekao je Hiter.

Glavna odlika u igri srpskog reprezentativca su golovi. To mu trenutno nedostaje, ali strateg Ajntrahta ističe da je on sve bolji.

- Pokazao je napredak u igri, pokazao je sebi da može bolje. Već sada je na boljem putu nego što je bio pre mesec dana. On se uvek muči kada nema prave šanse da postigne gol, da iskoristi tako svaki minut na terenu. Ali, bez obzira na sve, zadovoljan sam kako igra i nadam se da još može da nam mnogo pomogne u preostalim rundama do kraja sezone - zaključio je Hiter.

Nema sumnje da će ekipi biti potrebna Lukina pomoć u pohodu na plasman u Ligu šampiona. Klub iz Frankfurta je trenutno na željenom četvrtom mestu, ali u poslednje dve utakmicu nije pobedio.

Podsetimo, Ajntraht u nedelju od 15.30 gostuje Lajpcigu.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna