NAJJAČI FUDBAL SE VRATIO: Poklanjamo ti KEŠ BONUS za Ligu šampiona!

Promo

17. 02. 2021. u 17:00

POSLE zimske pauze nastavljaju se UEFA takmičenja - Liga šampiona, kao i Liga Evrope, a to je ujedno i dobar znak za sve istinske ljubitelje fudbala i kladionice.

НАЈЈАЧИ ФУДБАЛ СЕ ВРАТИО: Поклањамо ти КЕШ БОНУС за Лигу шампиона!

EPA/EFE

posle sinoćnjeg spektakla, i večeras nas očekuju mečevi osmine finala elitnog evropskog klupskog takmičenja, što znači da ćemo biti prikovani za tv ekrane, a usput vrlo lako možete da postanete milioneri.

Pitate se kako? Tu u pomoć pristiže najbolja kladionica, koja vam donosi sjajan bonus. Dakle, ako kliknete OVDE, bez uslova dobijate bonus za sportsko klađenje od 1.500 DINARA, što znači da je potreban samo JEDAN KLIK i keš je spreman za korišćenje.

Osim toga, vredi napomenuti i da vas SAMO U MERIDIANU čeka bonus na parove i to od 2000%, a sada se vratimo na fudbal.

U sredu, od 21 čas, Sevilja će ugostiti Borusiju Dortmund (MERIDIAN DAJE NAJVEĆU KVOTU NA SVETU – Kec na Sevilju 2.55).

Ako je suditi po prethodnim mečevima, Sevilja je favorit. Ekipa sa „Sančez Pishuana“ je vezala čak osam pobeda, što u La Ligi što u Kupu kralja, a za vikend je slavila protiv Ueske u šampionatu Španije. Pre toga u polufinalu Kupa kralja „uzeli su skalp“ Barseloni.

Na drugoj strani, gosti iz Nemačke igraju „šareno“. U prethodna dva bundesligaška meča ne znaju za pobedu, pošto su igrali nerešeno sa Hofenhajmom (2:2), a pre toga izgubili od Frajburga.

U četvrtak su na programu prve utakmice 1/16 finala Lige Evrope, a u terminu od 18:55 Crvena zvezda će ugostiti Milan (MERIDIAN DAJE NAJVEĆU KVOTU NA SVETU – Kec na Crvenu zvezdu 3.55).

FOTO: FK Crvena zvezda

Na stadion „Rajko Mitić“ dolazi Milan koji je do ovog kola bio lider na tabeli Serije A. Ali njihov poraz od Specije iskoristio je Inter i preuzeo prvo mesto. „Neroazuri“ sada imaju bod više.

Kada je reč o formi Milana, pre pomenutog poraza imali su dve vezane pobede u prvenstvu, protiv Bolonje i Krotonea, ali pre toga su upisali dva uzastopna poraza, u Kupu Italije i u Seriji A.

I dok su „rosoneri“ u takmičarskom ritmu još od početka kalendarske godine, ekipa Dejana Stankovića je u 2021. godini odigrala samo dve takmičarske utakmice. U Super ligi pobedila je Novi Pazar i Radnički, oba puta na gostovanju.

U terminu od 21:00 čeka nas duel Benfika – Arsenal (MERIDIAN DAJE NAJVEĆU KVOTU NA SVETU – Dvojka na Arsenal 2.55).

Lisabonski „orlovi“ trenutno su na četvrtom mestu nacionalnog šampionata, a u poslednjem kolu su odigrali nerešeno sa sedmoplasiranim Moreirenšeom. Mada su pre toga upisali po pobedu u kupu i prvenstvu.

„Tobdžije“ u duel sa portugalskim velikanom ulaze osokoljeni pobedom nad Lidsom od 4:2. Pre toga su imali dva poraza i remija u Premijer ligi, pa pozicija broj deset na tabeli i nije iznenađenje.

Dakle, spektakl je zagarantovan, a na vama je samo da se prepustite i uživate u fudbalu i Meridianovim bonusima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri