MOZZART DAJE NAJVEĆE KVOTE NA SVETU: Mančester Siti 1,28, Ajaks 1,80, Barselona 2,25!

Promo

10. 02. 2021. u 16:00 >> 14:20

ČEKA nas buran dan na fudbalskim terenima širom planete, a Mozzart je i ovog puta spremio velika iznenađenja u vidu kvota, kakve ne možete naći nigde na svetu!

МОЗЗАРТ ДАЈЕ НАЈВЕЋЕ КВОТЕ НА СВЕТУ: Манчестер Сити 1,28, Ајакс 1,80, Барселона 2,25!

Foto: EPA-EFE/Enric Fontcuberta

Proverite, stvarno je tako!

Evo i na kojim utakmicama kladionica Mozzart nudi najveće kvote...

SVONSI - MANČESTER SITI (SREDA, 18.30), DVOJKA 1,28

Mančester Siti leti. Napravio je tim Pepa Gvardiole proteklog vikenda džinovski korak ka vrćanju krune na Etihad, pobedivši Liverpul u Premijer ligi sa 4:1 na Enfildu i sad lagano, bez pritiska, može da se okrene FA kupu. Građani su u strašnoj formi i na Liberti stadion u goste Svonsiju stižu u nizu od čak 14 uzastopnih pobeda. Ni domaćini nisu loši jer imaju osam trijumfa u minulih 10 utakmica, međutim oni igraju u drugoj ligi.

AJAKS - PSV (SREDA, 20.00), KEC 1,80

U četvrtfinalu Kupa Holandije na programu je jedan od najvećih derbija u zemlji lala, klompi i vetrenjača. Ajaks dočekuje PSV. Kopljanici su vodeća ekipa u ligi i u trenutno sjajnoj formi od 11 utakmica bez poraza. Filipsovci su odmah iza rivala iz Amsterdama sa četiri boda manje na kontu, ali i utakmicom više. U međusobnim susretima Ajaks je uspešniji, no utakmice su po pravilu neizvesne, a takva je bila i jedina međusobna ove sezone kada su Ajaks i PSV podelili bodove rezultatom 2:2. Za razliku od Kopljanika koji je imao desetak dana pauze, PSV je imao obaveze za vikend. Možda bi svežina posle napornog januara mogla da bude odlučujući faktor u De Topperu.

SEVILjA - BARSELONA (SREDA, 21.00), DVOJKA 2,25

Prvi polufinalni dvoboj španskog Kupa kralja donosi nam dvoboj Sevilje i Barselone, rivala koji igraju u odličnoj formi. Sevilja je zabeležila šest uzastopnih pobeda u svim takmičenjima, a u poslednjih 10 duela poražena je samo od Atletika iz Madrida. S druge strane, Barselona se probudila u ovoj godini, u kojoj nije doživela nijedan poraz. U prvenstvu ređa pobede, a u Kupu je prošle nedelje posle produžetaka izbacila Granadu. U međusobnim okršajima daleko je uspešnija Blaugrana, koja je samo jednom izgubila od Sevilje na 17 prethodnih mečeva na svim frontovima.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu...

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu da budu najveće na svetu.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)