HAOS U BARSELONI: Mesi je doživeo izdaju, sve će ih tužiti, a sumnja u jednog čoveka

Novosti online

31. 01. 2021. u 13:31

LIONEL Mesi neće sedeti skrštenih ruku na procurele informacije o detaljima njegovog ugovora sa Barselonom.

ХАОС У БАРСЕЛОНИ: Меси је доживео издају, све ће их тужити, а сумња у једног човека

Foto: EPA

Manje od 12 sati nakon što je list "El Mundo" objavio detalje Mesijevog ugovora, Argentinac je najavio tužbu protiv tog lista, ali to nije sve, na sud će morati i autor teksta. Po sredi je ime novinara koji se potpisao kao autor ovog članka, a u pitanju je Marti Sabaljs.

Inače, on je od ranije poznat u Kataloniji kao novinar Hosepa Marije Bartomeua, te i danas blizak saradnik trenutno v.d. predsednika Karlosa Tusketsa. Sabaljs intenzivno sarađuje s Tusketsom i Bartomeuom još od 2014. godine. Zanimljivo je i to da je Tuskets ne tako davno javno rekao da je Mesijev ostanak finansijski najgora moguća stvar za Barselonu, a da je u to rekao u intervjuu za Marija Sabaljsa i pomenuti "El Mundo".

Tu nije kraj, jer Mesijevi advokati neće tužiti samo novinara i list "El Mundo", već i osobe unutar kluba i članove bivše uprave koji stoje iza ovoga. Između redova, može se zaključiti da će Mesi udariti na Bartomeua i njegove ljude i da će završiti na sudu sa bivšim predsednikom.

Mesijevi advokati navodno veruju da mogu da uđu u trag procurelim informacijama, koje su pravno strogo poverljive i da mora da postoje odgovorni ljudi koji se kriju iza svega.

Istovremeno, predsednički kandidat Đoan Laporta, pružio je podršku Mesiju i poručio da će mu pomoći u borbi protiv svih koji kaljaju njegovo, ali i ime kluba ovim potezom...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)