HAOS U BARSELONI: Mesi je doživeo izdaju, sve će ih tužiti, a sumnja u jednog čoveka

Novosti online

31. 01. 2021. u 13:31

ХАОС У БАРСЕЛОНИ: Меси је доживео издају, све ће их тужити, а сумња у једног човека

Foto: EPA

LIONEL Mesi neće sedeti skrštenih ruku na procurele informacije o detaljima njegovog ugovora sa Barselonom.

Manje od 12 sati nakon što je list "El Mundo" objavio detalje Mesijevog ugovora, Argentinac je najavio tužbu protiv tog lista, ali to nije sve, na sud će morati i autor teksta. Po sredi je ime novinara koji se potpisao kao autor ovog članka, a u pitanju je Marti Sabaljs.

Inače, on je od ranije poznat u Kataloniji kao novinar Hosepa Marije Bartomeua, te i danas blizak saradnik trenutno v.d. predsednika Karlosa Tusketsa. Sabaljs intenzivno sarađuje s Tusketsom i Bartomeuom još od 2014. godine. Zanimljivo je i to da je Tuskets ne tako davno javno rekao da je Mesijev ostanak finansijski najgora moguća stvar za Barselonu, a da je u to rekao u intervjuu za Marija Sabaljsa i pomenuti "El Mundo".

Tu nije kraj, jer Mesijevi advokati neće tužiti samo novinara i list "El Mundo", već i osobe unutar kluba i članove bivše uprave koji stoje iza ovoga. Između redova, može se zaključiti da će Mesi udariti na Bartomeua i njegove ljude i da će završiti na sudu sa bivšim predsednikom.

Mesijevi advokati navodno veruju da mogu da uđu u trag procurelim informacijama, koje su pravno strogo poverljive i da mora da postoje odgovorni ljudi koji se kriju iza svega.

Istovremeno, predsednički kandidat Đoan Laporta, pružio je podršku Mesiju i poručio da će mu pomoći u borbi protiv svih koji kaljaju njegovo, ali i ime kluba ovim potezom...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)