IDOL MU JE IBRA: Priprema se uz "Narkose" za novu sezonu, upoznajte Partizanov novi biser (VIDEO)

Novosti online

19. 01. 2021. u 17:43 >> 17:46

FUDBALER Partizana Nikola Štulić mogao bi da bude sledeći talenat koji će privući skaute evropskih velikana u Humsku

ИДОЛ МУ ЈЕ ИБРА: Припрема се уз Наркосе за нову сезону, упознајте Партизанов нови бисер (ВИДЕО)

FOTO: N. Paraušić

Posle pobedonoskog gola protiv Čukaričkog (1:0) Štulić je privukao pažnju fudbalske javnosti u Srbiji. Da je veliki talenat i ozbiljna opcija za Aleksandra Stanojevića pokazao je i u pobedi protiv Zaglbeja kada je takođe prelomio meč i postigao drugi gol za crno-bele u pobedi 2:1.

U intervju za sajt Partizana javnost je mogla bolje da upozna Nikolu Štulića. U prvi tim ga je prekomandovao Zoran Bata Mirković, ali ga je povreda odvojiča od terena na godinu dana. 

- Izašao sam jači iz povrede - fizički i psihički, jedva sam čekao da se vratim - istakao je Štulić i dodao da mu nije bio problem da minute traži u omladincima, ali da je to potpuno drugačija priča u odnosu na seniorsku fudbal. 

- Treba vremena igrač da se navikne, brži i jači je fudbal, mnogo više intenziteta se koristi - rekao je Štulić.

Iako je za kratko vreme mnogo pokazao u crno-belom dresu, Štulić je svestan svih grešaka i toga da je pred njim dug put. 

- Možda sam bio naivan u nekim duelima i situacijama u igri, mislim da to mogu da poboljšam. Imao sam opkladu sa ranije opkladu sa trenerom u kadetskoj ligi, dao sam 22 gola na polusezoni i kladili smo se da li ću dati preko 30. Ja sam dao 33, a još mi duguje kopačke! U toj sezoni sam pratio Uroša Đurđevića i zbog njega sam uzeo broj, malo je taj broj nosio i Škuletić, kao Mitrović u Fulamu.

Kako i sam kaže dosta mu je pomoglo gledanje vhunskih napadača.

- Gledao sam i učio, izvlačio pouke kako se kreću igrači na mojoj poziciji, sve sam upijao. Najviše obožavam Ibrahimovića i Levandovskog, sada i Holanda - rekao je mladi napadač Partizana. 

Za kraj otkrio je i šta radi u slobodno vreme. 

- Slušam muziku, gledam serije i filmove, a trenutno seriju Narkos, a od muzike slušam sve - podvukao je Štulić.  

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)