KO JE ALBANSKI SKANDAL MAJSTOR? Čuvao krave na Kosovu i Metohiji, a sada pravi korona žurke po Zagrebu

Novosti online

17. 01. 2021. u 13:17

DINAMOV Albanac Lirim Kastrati je stavljen na stub srama posle famozne korona žurke u Zagrebu.

КО ЈЕ АЛБАНСКИ СКАНДАЛ МАЈСТОР? Чувао краве на Косову и Метохији, а сада прави корона журке по Загребу

Foto: EPA

Momak iz metohijskog sela Ogošte kraj Kosovske Kamenice, izazvao je skandal u Hrvatskoj pošto je organizovao zabavu za svoj 22. rođendan.

- Lirim Kastrati je sinoć u kući koju koristi imao proslavu rođendana, na kojoj su učestvovali njegova devojka i desetak prijatelja. Žurka je završila nešto iza ponoći. Iako smatra da nije napravio ništa loše niti će proslava rođendana uticati na njegovu pripremu za trening i utakmice, Kastrati izražava žaljenje ako su objave s društvenih mreža i tekstovi o tome objavljeni u medijima izazvali neugodnosti za klub. Dinamo će analizirati konkretnu situaciju i činjenice posle čega ćemo u skladu s utvrđenim doneti adekvatne odluke - navodi se u saopštenju kluba sa Maksimira.

Kastratijeva devojka je Anđela Šimac, hrvatski fotomodel za kupaće kostime i intimni veš koja je objavom videa sa žurke na Instagramu i otkrila da je na njoj bilo kršenja epidemioloških propisa.

Na videu koji je ona postavila vidi se da nije bilo desetak nego najmanje 15 ljudi, uključujući i Di-Džeja, a među "zvanicama" mogla se videti i bivša mis Hrvatske Stela Opančar, koja je navodno bila u vezi sa svetski poznatim čelistom Stjepanom Hauserom.

Kastati ima neobičnu životnu priču, jer Put do Zagreba bio je trnovit i mnogi ga porede sa Lukom Modrićem koji je tokom odrastanja čuvao koze i igrao fudbal, dok je Kastrati čuvao krave.

– Da, znam da je Luka Modrić kao dečak čuvao koze, a ja s ponosom mogu reći da sam u okolini svoga sela čuvao krave. Svakoga dana ustajao sam u zoru i sa svojih 12 krava odlazio na obližnje livade i u šume. Moja porodica se i danas bavi proizvodnjom mleka i mlečnih proizvoda, pa i danas kada dođem na Kosmet, rado uzmem stado krava i idem s njima u šetnju. Uopšte se toga ne sramim, i uvek rado o tome govorim. Znao sam im imena, naravno. Lara, Mštera... eh, sada ih se više ne mogu svih setiti. A kako je izgledalo? Doveo sam ih na ispašu i, dok su one pasle, ja sam okolo trčao. Pa nisam ceo dan sedeo uz njih. Svaka krava imala je zvono oko vrata i stalno sam ih držao na oku, izjavio je novajlija Dinama, kazao je Kastrati za "Večernji.hr".

Foto: Printskrin Instagram

 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)