LOKOMOTIVA DONELA ODLUKU: Evo kakva je sudbina Marka Nikolića

Novosti online

24. 12. 2020. u 15:47

POSLEDNjIH nekoliko dana spekulisalo se hoće li Marko Nikolić ostati na klupi moskovske Lokotovive. Sada je donesena odluka.

ЛОКОМОТИВА ДОНЕЛА ОДЛУКУ: Ево каква је судбина Марка Николића

FOTO: EPA

Bivši trener Partizana će ostati strateg "železničara". Ovu informaciju potvrdio je novi predsednik kluba Aleksandar Plutnik, koji navodi da srpski stručnjak ima poverenje uprave.

- Već smo razgovarali sa Markom Nikolićem, uživa poverenje kod nas i nastaviće da radi sa timom na ispunjenju zadataka. A to je borba za što bolji plasman u prvenstvu, kao i borba za pehar Kupa Rusije. Veliki su izazovi pred nama. Računamo na Markove profesionalne kvalitete, koji će omogućiti da naš tim napreduje – rekao je Plutnik.

Direktor Lokomotive Vladimir Leončenko je potvrdio da neće biti promena u velikanu iz Moskve.

- Ceo tim, uključujući i trenera, sad je na odmoru. Najvažnije je da igrači prikupe snagu i orni dođu na pripreme za nastavak sezone. Stabilni smo na tabeli, a šef stručnog štaba ima ugovor. Može na miru Nikolić da se priprema za nastavak sezone - istakao je Leončenko.

Lokomotiva može mnogo bolje u domaćem prvenstvu. Trenutno su posle 19. odigranih kola na osmom mestu na tabeli sa 28 bodova, devet manje od gradskog rivala CSKA koji je na drugom mestu, a ono vodi u Ligu šampiona. Treba reći i da im vodeći Zenit beži čak 13 bodova.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)