TERZIĆ OTVORIO KARTE: Vidić mi je rekao da želi da bude selektor Srbije

Novosti online

24. 11. 2020. u 10:01

ZVEZDAN Terzić, generalni direktor Crvene zvezde, dao je svoje mišljenje povodom nedavnog otvorenog pisma Nemanje Vidića upućenom FSS-u.

ТЕРЗИЋ ОТВОРИО КАРТЕ: Видић ми је рекао да жели да буде селектор Србије

Foto: N.Skenderija

Proslavljeni srpski fudbaler oštro je kritikovao rad Fudbalskog saveza, a Terzić je na gostovanju na TV Prva rekao:

- Nemanja Vidić ima grandioznu karijeru i sigurno da zaslužuje funkciju i mesto u srpskom fudbalu. Da li u Crvenoj zvezdi ili FSS-u... Čitava generacija, plejada, kao što su Vidić, Stanković, Kolarov, Danko Lazović, Bane Ivanović, svi oni završavaju karijeru ili su završili i u skladu sa svojim željama treba da nađu mesto u srpskom fudbalu. Oni su potrebni srpskom fudbalu. Za njih treba da ima mesta, a na kojim funkcijama to treba da se vidi sa njima", rekao je Terzić i dodao:

- Sa Nemanjom sam razogavarao pre godinu i po dana, tada mi je rekao da je završio profi licencu u Engleskoj i da mu je želja da bude trener i jednog dana selektor i siguran sam da će biti".

Voditelj Jutarnjeg programa Filip Čukanović pitao je Terzića – da li Vidić želi nešto čim je poslao pismo?

- Ne mogu da govorim u njegovo ime, možda je imao potrebu da kaže šta mu se ne sviđa. To je legitimno, mada mislim da FSS ima svoje organe... Mi svi se bavimo javnim radom, javne smo ličnosti i svi smo podložni kritikama, i ja sam za kritiku, ali argumentovanu, a ne paušalnu", zaključio je Terzić.

Pratite Novosti sport i na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

Radojko

24.11.2020. 10:43

Znaci i Terzic i Kokeza imaju grandoiozne fudbalske karijere i zato zasluzuju visoke pozicije u sroskom fudbalu. Sve je logicno i posteno, Vidic nema potrebe da se brine.

Miroslav

24.11.2020. 12:40

Hahaha, pa ovo je smejurija. Nisam ni čitao tekst. Kao Vidić sve ovo rekao zato što ga nisu postavili za sekektora. Pa fudbal nam nikada nije bio jadniji. Nego interesuje me, kako Krstajića izabraše pisle Muslina... ko li je zvao za njega

Bela ladja

24.11.2020. 12:41

I Ja zelim da imam Belu Ladju i da plovim på moru ali nemam ni ladju niti znam da plovim. Biti selektor zato sto je bio nekada dobar igrac je smesno jer nema ama bas nikakvih rezultata niti iskustva da bude selektor. To bi bila smijurija i siguran sam da niko to nece dozvoliti.

ilija

24.11.2020. 14:17

Istina Vidic nema neko iskustvo kao Trener,ali ima Veliko Ime,koje se jako dobro pozna u Evropi.Moj predlog Vidic Selektor, a staviti mu sa strane jednog starog iskusnog Lisca,kao Muslin,LJ. Petrovic,ili sadasnji tr, Tumbakovic.Mislim da bi bilo Dugorocno resenje,da dobijemo Internacionalnog trenera koji ima modernu Viziju o Fudbalu i organizaciji,sa tim da bi ovi Sadasnji Uhljebi u FSS. trebali pokupiti krpice i otici glavom bez obzira jer Fudbal nije ono cim se se oni trebaju baviti. hvala.