KAPITENA RUSIJE ČEKA ROBIJA! Pokušaj ubistva na utakmici u dobrotvorne svrhe?

Novosti online

07. 11. 2020. u 19:50

BIVŠI kapiten fudbalske reprezentacije Rusije Roman Širokov suočava se sa zatvorskom kaznom od minimum dve godine posle napada na sudiju tokom revijalne utakmice na turniru poznatih ličnosti Rusije.

КАПИТЕНА РУСИЈЕ ЧЕКА РОБИЈА! Покушај убиства на утакмици у добротворне сврхе?

EPA/ESTELA SILVA

Nekadašnji vezista Zenita, Spartaka i CSKA još je i dobro prošao, pošto su advokati nesrećnog arbirta tražili od tužilaštva da ga terete z ubistvo u poušaju.

Do incidenta je došlo na dobrotvornom "Moskovskom kupu slavnih", kada je sudija Nikita Dančenkov dosudio slobodan udarac protiv ekipe u kojoj je nastupao Širokov.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Эto sudья, kotorogo izbil Roman Širokov. Emu ponadobilasь pomoщь vračeĭ

A post shared by Sports.ru (@sportsru) on Aug 10, 2020 at 10:51am PDT

Iako nije bio direktno umešan u prekršaj, Širokova je ova sudijska odluka iznervirala do te mere da ga je udarcem pesnice oborio, a onda nastavio da ga šutira. Sve vreme mu je upućivao pretnje i uvrede.

Dančenkov je zbog ovoga tri nedelje proveo u bolnici, pa iako povrede nisu bile opasne po život tražo je da bivši kapiten zbornaje komande odgovara za huligansko ponašanje i pokušaj ubistva.

- Ušivali su me po celom telu, satima sam bio na svim mogućim ispitivanjima - objavio je sudija Dančenkov ma Instagramu, gde ima više od 50.000 pratilaca.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!