PUKLA PETARDA NA "KAMP NOU": Betis pregažen, niste smeli da ljutite Mesija, Argentinac pogodio iz igre (VIDEO)

Č. V.

07. 11. 2020. u 19:01

FUDBALERI Barselone ubedljivo su pobedili Betis sa 5:2 na "Nou Kampu" u 9. kolu Primere.

ПУКЛА ПЕТАРДА НА КАМП НОУ: Бетис прегажен, нисте смели да љутите Месија, Аргентинац погодио из игре (ВИДЕО)

Foto: EPA-EFE/Alejandro Garcia

Trener Katalonaca Ronald Kuman odlučio je da kapitena i najboljeg igrača Lionela Mesija ostavi na klupi. To nije uticalo na Barselonu da odigra dobru utakmicu.

Igrao se 22. minut kada je Usman Dembele primio loptu od Antoana Grizmana. Francuz je napravio odličan lažnjak, a onda zakucao loptu u gol rivala.

Mogao je Grizman da duplira prednost, ali je Bravo u 33. minutu zaustavio udarac sa 11 metara. Kada se promaši penal stigne kazna. To se desilo i ovoga puta. Tim iz Sevilje je poravnao rezultat u drugom minutu sudijske nadoknade prvog poluvremena kada je Sanabrija matirao Ter Štegena.

Od početka drugog dela meča na terenu se našao Lionel Mesi i sve se promenilo. Mediji su pričali kako Mesi ne igra dovro ove sezone. Nisu to smeli da rade, jer su ga samo naljutili i on je praktično sam u drugom delu pobedio Betis.

Argentinac je pokazao o kakvom majstoru je reč. Najpre je fantastično propustio loptu koju je Alba uputio u kazneni prostor rivalu, a Grizman je natrčao na nju i sproveo je u mrežu.

Potom je kapiten Katalonaca postigao dva gola. Prvi je opet bio iz penala. Potom je igrao 82. minut kada je mađioničar iz Rosarija postigao prvi gol iz igre ove sezone. Primio je loptu od Serhija Roberta, našao se sam sa golmanom rivala i nije mu bilo teško da ga savlada.

Peti gol bio je delo mladog Pedrija, koji se sve više nameće Ronaldu Kumanu.

Posle ovog trijumfa Barselona se nalazi na osmom mestu sa 11 bodova, dok je Betis sedmi sa jednim više.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)