DA LI JE PARTIZAN OŠTEĆEN ZA PENAL: Evo šta o spornom momentu kaže sudijski ekspert

Novosti online

04. 10. 2020. u 08:44 >> 08:59

PARTIZAN neće po dobrom pamtiti gostovanje u Gornjem Milanovcu, crno-beli su sa igračem više uspeli da izvuku samo bod protiv Metalca (1:1)

ДА ЛИ ЈЕ ПАРТИЗАН ОШТЕЋЕН ЗА ПЕНАЛ: Ево шта о спорном моменту каже судијски експерт

FOTO: FK Partizan

Do vođstva je Partizan došao golom Filipa Stevanovića na početku drugog poluvremena. Izjednačio je u 80. minutu Filip Antonijević.  Nije nakon meča bio zadovoljan trener gostiju, imao je šta da kaže svojim fudbalerima. Nakon meča u studiju Arena sport televizije gostovao je sudijski ekspert Zdravko Jokić. 

Metalac je od 62. minuta igrao sa igračem manje, teren je zbog drugog žutog kartona napustio Miloš Vranjanin. 

"Ovde je sudija ispravno postupio. Igrač Metalca startuje stopalom, kramponima ide na cevanicu fudbalera Partizana. Da je intenzitet starta jači bio bi to direktan crveni karton. Ovako, samo žuti. A pošto je Vranjanin već imao jednu javnu opomenu ovo je isključenje", jasan je Jokić.

Pokušavao je Partizan da stigne do celog plena, u završnici je Bojan Matić pao u šesnaestercu Metalca, igrači Partizana očekivali su da Milan Ilić pokaže na penaltik. 

"Kontakta nogama nema, međutim, moje mišljenje je da fudbaler Metalca nadlakticom daje ubrzanje centarforu Partizana. Matić pada kad mu ovaj staje na ruku. Sad je pitanje intenziteta. Sudija nije bio dobro postavljen, ne mogu da mu verujem kad je na 30 metara od mesta prekršaja", rekao je Jokić, a potom je upitan da li je sudija trebalo da pokaže na "belu tačku":

"Pre je penal nego što nije", rekao je Zdravko Jokić.

Pratite "Novosti sport" na Fejsbuku. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

BIĆE 3:0 ZA ZVEZDU: Legenda crveno-belih uveren u ubedljivu pobedu protiv Partizana