LALATOVIĆ: Dva igrača Standarda zarađuju kao ceo naš tim, pokazali smo im koliko smo veliki!

Novosti online

25. 09. 2020. u 09:25

ЛАЛАТОВИЋ: Два играча Стандарда зарађују као цео наш тим, показали смо им колико смо велики!

Foto: N. Karlić

FUDBALERI Vojvodine poraženi su sa 2:1 na gostovanju Standardu u Liježu.

Imali su svojih prilika igrači iz Novog Sada, ali su ih jeftino primljeni golovi iz njihovih grešaka koštali podviga. Nakon meča Nenad Lalatović sumirao je utiske. 

"Mi smo imali bolje šanse, kao što sam rekao i juče oni su veliki klub, ali smo i mi. Rekli smo da se nećemo braniti i napali smo StandardIzjednačili smo na vreme, primili smo gol iz penala, da li je bio ili ne - ne znam, pokazali smo da igramo dobar fudbal. Zaslužili smo penale, po šansama smo mogli da dođemo do izjednačenja, posebno na kraju. Pokazali smo dobar fudbal, iako njihova dva igrača zarađuju kao ceo naš tim", rekao je Nenad Lalatović. 

Smatra trener "lala" da je Vojvodina u najmanju ruku zaslužila penale.

"Vidite kako se Standard s takvim budžetom raduje, uplašili su se da ne ispadnu, kupuju vreme, videli ste reakciju njihove uprave. Doživljavali su kao da igraju protiv male Vojvodine, ali pokazali smo im da smo veliki. Moji momci su zaslužili penale, pa da vidimo ko je bolji. Jedva su izvukli živu glavu na kraju", rekao je Lalatović, ukazujući na momenat kada je Čović tukao glavom, a golman domaćina refleksno skinuo zicer. 

Pratite "Novosti sport" na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

Dragan R

25.09.2020. 11:23

@darex - Можемо да пишемо шта год хоћемо и да мислимо о Лалатовићу шта нам је воља, али синоћно издање Војводине може само да служи на понос српском фудбалу. Уз све његове мане, камо среће да је тај човек могао јуче да води и анемични и недоправљени Партизан.

Pravi Delija Veran Je Ko Pas

26.09.2020. 11:57

@darex - Hteo je da kaže da oni imaju mnogo bolje igrače, ali da su se njegovi više trudili i nije se videla ta razlika u kvalitetu