ŠTA ĆE BITI SA LUKOM: Da li je selektor Tumbaković otkrio narednu destinaciju Jovića?

Novosti online

23. 09. 2020. u 09:30

SELEKTOR reprezentacije Srbije govorio je o fudbalerima našeg nacionalnog tima.

ШТА ЋЕ БИТИ СА ЛУКОМ: Да ли је селектор Тумбаковић открио наредну дестинацију Јовића?

EPA

Tom prilikom Ljubiša Tumbaković je otkrio i šta će biti sa Lukom Jovićem. 

"Ovo je pomalo nefudbalsko vreme, sve se izmenilo u odnosu na ono što je bilo u poslednjih 50 godina, pa i prelazni rok nije u periodu kada je trebalo da bude. Ni pripreme...Čak su i organizmi igrača adaptirani na neke druge termine", rekao je Tumbaković u susret utakmici protiv Norveške koju Srbija igra u baražu za EURO 2021. 

On je potom napomenuo da bi Luka Jović mogao da se preseli iz Madrida.

"I Luka Jović sad nije u prvom planu u Realu jer se razmišlja o njegovom odlasku na neku pozajmicu, da li u Ajntraht ili negde drugo...", rekao je Tumbaković i na neki način najavio njegovu selidbu.

Jović je prošle sezone igrao retko za Real Madrid, postigao je dva gola, dok je prvi meč u novoj sezoni protiv Real Sosijedada presedeo na klupi. Zinedin Zidan je rekao da "nema ništa protiv njega", nego je na toj utakmici želeo da osveži krila, a ne napad.

"Jednostavno, Luka ne dobija šansu i ne može da iskaže nivo forme. Kroz sam trening koji jeste podrška za formu, nedovoljno je da bi rastao iz nedelje u nedelju", poručio je Tumbaković.

Poručio je Tumbaković da će Darko Lazović biti u timu za Norvešku, a da ga raduje golgeterska forma Mitrovića, kao i sve bolja igra Tadića. Smatra da će do narednog meča optimalnu formu postići Kolarov i Milinković-Savić. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)