OBRADOVIĆ SE NE VRAĆA U HUMSKU: Partizan i iskusni bek ipak bez dogovora

M. Blažić

14. 09. 2020. u 21:16

MOGUĆNOST se pojavila, ali je i "odjava" stigla prilično brzo.

ОБРАДОВИЋ СЕ НЕ ВРАЋА У ХУМСКУ: Партизан и искусни бек ипак без договора

Ivan Obradović (levo) Foto EPA

Iskusni levi bek Ivan Obradović (32) definitivno neće pojačati Partizan ni ove jeseni, pošto su pregovori o njegovom povratku u Humsku posle 11 godina završeni kada je nekadašnji reprezentativac saopštio da u ovom trenutku nije spreman za povratak među crno-bele.

Obradović je, navodno, svestan da je u poslednje vreme često kuburio sa povredama i da samim tim verovatno ne bi na željeni način mogao da odgovori obavezama.

Činjenica da sa Obradovićem nije postignut dogovor o višegodišnjoj saradnji izvesno neće uneti veće promene u pristup rešavanju te pozicije, koja ne spada u kategoriju urgentnih za angažovanje pojačanja. Istina, povreda Rajka Brežančića je ostavila Partizan sa samo jednim rešenjem na levoj strani defanzive (Slobodan Urošević).

I dalje su u toku pregovori sa Olimpijakosom oko pozajmica Svetozara Markovića i Nikole Čumića. Dobri odnosi sa klubom iz Pireja još nisu doneli realizaciju posla. Atinjani imaju plan da Markovića i Čumića proslede na pozajmicu u neku od jačih liga. Čumić ima ponude belgijskog Varegema i španskog drugoligaša Tenerifa, ali se njegovi planovi poklapaju sa Partizanovim, pa mladi reprezentativac ne krije želju da Grci pruže ruku crno-belima. Slična priča važi i za Markovića, koji bi Stanojeviću odgovarao i zbog pravila o bonusu, pa bi na taj način na gol-liniji mogao da pruži šansu iskusnijem čuvaru mreže Stojkoviću.

Kada su odlasci u pitanju, do kraja letnjeg prelaznog roka bi mogla da se desi samo jedna "jaka" prodaja (Stevanović ili Sadik) u slučaju da Partizan uspe da izdejstvuje obeštećenje nalik onom za Strahinju Pavlovića, koji je u Monako otišao za deset miliona evra uz bonuse za određeni broj utakmica i učešće u evropskim kupovima.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri