FUDBALERI Crvene zvezde pregazili su TSC sa 5:0 na stadionu "Rajko Mitić" u šestom kolu Superlige Srbije, a na kraju meča sa razglasa je puštena pesma "Oj junačka svijetla zoro" u čast pobede opozicije na izborima u Crnoj Gori.

Komentari (7)

tadija64ZEMUN

30.08.2020. 23:45

50 godina volim i navijam za ZVEZDU,prvaka evrope i sveta,klub koji je proneo slavu SRBIJE celim svetom,ali nikad nisam doziveo bruku kao veceras,da se na stadionu ZVEZDE pustaju pesme crne gore,ja sam SRBIN pravoslavac,nemam nikakve veze sa crnom gorom,niti zelim da imam,a oni kojima je ona u srcu slobodno neka idu tamo(nisu trebali ni da dolaze) i nikad vise ne moraju da se vracaju,ostavite SRBE da SRBUJU u svojoj SRBIJI,kako znaju i umeju

posmatrac iz daleka

31.08.2020. 09:31

@tadija64ZEMUN - tadija64ZEMUN ; Zakasnio si brale citavvih 85 godina. Da si se pre sto godina rodio bio bi dobro dosau u Berlinu i sire. Mozda tamo nadjes jos po kog istomisljenika. Zato pakuj kofere i pokusaj tamo. Ovde je to vreme za sva vremena proslo (mada mislim da ga nije ni bilo- osim uvezenog). Ovo ti pise Srbin-Sumadinac koji nema bas neke veze sa Crnom Gorom osim Njegosa, Kralja Nikole, Matije Beckovica.......

Wertz

31.08.2020. 10:48

@posmatrac iz daleka - @ "posmatrac iz daleka" - Ниси ти "daleko" од Србије. ПРЕДАЛЕКО си. И хвала Богу на томе.

Mapko

31.08.2020. 03:23

"tadija64ZEMUN" da li ti nisi Srbin poput Srdjan Nogo i cela ta dveri bratija, koja vise uziva uz simpatije prema "hitleru i ljotica" no srpskim herojima. Ako nisi znao Crnogorci su Srbi kao sto si ti kao sto sam ja, kao sto su Srbi iz Krajine, iz Republike Srpske i Severne Makedonije, sve su to isti Srbi. Tadija, ti nisi Srbin, no ti si "ustasa" idi uzivaj sa tvojim drugarima iz te hitlerske orijentacije i pusti wc solju, smrdis na ustasa.

Dušan

31.08.2020. 08:39

Da li je politici mesto na stadionima? Nije!!! Posle se čudimo što nas UEFA kažnjava. izbacuje iz takmičenja. Šta je bio cilj puštanja ovih pesama. ništa drugo nego dodvoravanje navijačima i političarima. Sramotno. Ja sam Srbin i jedva sam dočekao da Milo ode u istoriju ali kakve veze to ima sa utakmicom C. Zvezde i TSC-a?