NATHO DEMANTUJE PROBLEME OKO TRAKE: Ništa od tih gluposti nije tačno, Stojković je naš kapiten!

M. Blažić

12. 08. 2020. u 15:14

PORAZ u Novom Pazaru je dobro uzdrmao crno-bele na početku sezone, na prva dva gostovanja je bilo primetno da atmosfera u timu nije najsjajnija što je bilo dovolino da se pokrenu razne priče o trzavicama u svlačionici crno-belih.

НАТХО ДЕМАНТУЈЕ ПРОБЛЕМЕ ОКО ТРАКЕ: Ништа од тих глупости није тачно, Стојковић је наш капитен!

Foto: N. Paraušić

Jedna od njih kaše da je iskusni izraelski vezista Bibars Natho nezadovoljan činjenicom što mu nije dodeljena kapitenska traka.

Veliki profesionalac je i danas kao i ranije nebrojeno puta glasovnom porukom objasnio da ništa od toga što se poslednjih dana kuva u pojedinim medijima nema veze sa istinom.

- Ne znam ko piše takve gluposti. Nije posao nas igrača da pričamo o tome ko bi trebalo da bude kapiten, a ko ne. Ništa od toga što je napisano nije tačno. Stojković je naš kapiten i mi igrači smo srećni zbog toga - istakao je Natho.

Da podsetimo, kapitenska traka crno-belih je po odlasku Saše Ilića u penziju otišla na ruku golmana Vladimira Stojkovića. Kako će njegova minutaža ove sezone biti značajno manja zbog pravila o bonusu i višeg igranja Aleksandra Popovića Milošević je odredio još nekoliko rezervnih varijanti među kojima nema Izraelca.

U prva dva kola sa trakom na ruci je saigrače predvodio Bojan Ostojić, a njegovo sklanjanje iz startne postave posle blamaže u Novom Pazaru je u prvi plan dovelo Sašu Zdjelara. Kada se na terenu nađe Milan Smiljanić kao što je to bio slušaj u nedelju protiv Javora kapitenska traka ide na njegovu ruku.

Ono što sve u Humskoj može da raduje posle raspleta u Ligi Evrope je činjenica da še Partizan i definitivno imati povlašćen status prilikom žreba za sve runde kvalifikacija za Ligu Evrope. Ispadanje Bazela i Vulverhemptona je crno-bele poguralo na treće mesto iznad crte, pa tako ni eventualna ispadanja Bešiktaša i Plzena u ranijoj fazi kvalifikacija Lige šampiona ne mogu da ih poremete.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

„BELI“ NA PLUS 12: Fudbaleri kraljevačke Sloge u seriji dva uzastopna gostovanja