MENI JE NEPRIJATNO: Trener Partizana priznao jednu veliku stvar pred odlazak na gostovanje

N. I.

13. 04. 2024. u 16:43

JOŠ jedno kolo regularnog dela sezone i pravac plej-of. Fudbaleri Partizana sutra uveče od 19.15 igraju mali gradski derbi protiv Čukaričkog u gostima. Nikada ceno-belima nije bilo lako protiv belo-crnih, a večerašnji domaćin ima neki poseban "pik" i naročitu motivaciju kada mu stiže rival sa Topčiderskog brda.

МЕНИ ЈЕ НЕПРИЈАТНО: Тренер Партизана признао једну велику ствар пред одлазак на гостовање

FOTO: FK Partizan

-Nemam prijatna iskustva sa Čukaričkim na njihovom terenu, prošle godine smo uz nemile scene izgubili. Pokušaćemo to da promenimo, termin je odličan, očekujem dosta naših navijača. To je poslednja utakmica pred plej-of, a naš je cilj i zadatak da osvojimo tri boda. priznao je juče Duljaj, najavljujući vrlo važnu utakmicu za svoj tim.

Doskorašnji lider na tabeli koji je svojim, ali i nekim tuđim greškama izgubio dah, korak i prvo mesto, sada sa druge startne pozicije kreće u plej.of trku u kojoj i dalje ima šansu da se domogne titule. Odmah posle gostovanja Čukaričkom, Duljaj će početi da pravi planove za večiti derbi u gostima protiv Zvezde.

- O toj utakmici još ne razmišljamo. Trenutno nam je najvažnija priprema meča sa Čukaričkim. Radi se o ozbiljnoj ekipi koja zna da igra fudbal i nadigrava se sa bilo kojim rivalom. Vrlo su opasni posle prekida igre - kao da sluti Duljaj šta je najopasnije za njegovu ekipu koja je baš posle prekida igre ubedljivo najranjivija ove sezone.

Pogledi stručnog štaba, ali i navijačac cro-belih usmereni su ka dvojici velemajstora, napadaču Mateusu Saldanji i iskusnom Bibarsu Nathu.

- Saldanja se konačno vratio i trenira posle duže pauze. Razmisliću da li će da bude u protokolu. Ne možemo da zaboravimo ni to da neki igrači imaju tri žuta kartona. U Partizanu svaki igrač ima svoju ulogu, pa tako i Natho. Odlično je otvorio sezonu, mnogo nam znači, pogotovo taj njegov pas. Važno je da imamo igrače koji mogu da uđu sa klupe i promene ritam utakmice. Natho i dalje daje maksimum i na treningu i na utakmicama - zaključuje Duljaj.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave