"HVALA PREDSEDNIKU LJAJIĆU": Sejduba Suma se pohvalio, postao je Srbin (FOTO)

Александар Илић
Aleksandar Ilić

06. 04. 2024. u 09:30

KAPITEN Novog Pazara Sejduba Suma pohvalio se na Instagramu srpskim pasošem, što znači da se više ne vodi kao strani fudbaler.

ХВАЛА ПРЕДСЕДНИКУ ЉАЈИЋУ: Сејдуба Сума се похвалио, постао је Србин (ФОТО)

FOTO: M. Vukadinović

Suma je pre pet kola, tačnije od duela sa Spartakom stranac manje, a nekadašnji fudbaler Partizana večeras se pohvalio novim putnim ispravama uz kratku poruku:

- Hvala mom predsedniku Rasimu Ljajiću, napisao je fudbaler iz Gvineje.

Podsetimo, Suma se početkom sezone u Srbiju posle dve godine, a za Novi Pazar je do danas odigrao 19 utakmica na kojima je postigao pet golova uz dve asistencije.

Postavši srpski državljanin hitri ofanzivac je smanjio gužvu među strancima kada je u pitanju Novi pazar, te za ograničen broj mesta (četiri) kada su u pitanju stranci van Evropske unije konkurišu šestorica igrača: Omar Fajed, Ebenezer Anan, Abdulaje Sise, Adetundži Adešina, Đin Ho Đo i Ejike Opara.

BONUS VIDEO: Geri Lineker: Džud Belingem je pravi vođa, napravio je sjajan potez

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije