"TO JE ONO ŠTO SE MENI NE SVIĐA!" Vladan Milojević o meču koji je Zvezda odigrala protiv trinaestoplasiranog IMT-a

Novosti online

03. 04. 2024. u 21:02

Crvena zvezda i IMT sastali su se u 28. kolu Superlige Srbije, a trener branioca trona, Vladan Milojević, bio je zadovoljan ishodom.

ТО ЈЕ ОНО ШТО СЕ МЕНИ НЕ СВИЂА! Владан Милојевић о мечу који је Звезда одиграла против тринаестопласираног ИМТ-а

FOTO: FK Crvena zvezda

Podsetimo, Crvena zvezda je pobedila IMT, a potom je Vladan Milojević stao pred kameru TV Arena sport.

- Dobro smo otvorili utakmicu, što je jako bitno u ovakvim mečevima. Međutim, sigurno da nam je IMT pravio probleme. Dosta je tu tranzicija bila... To je ono što se meni ne sviđa. Pričali smo o tome na poluvremenu. I, čim je počelo drugo, dali smo i drugi gol. Tražili smo i treći, da "zatvorimo utakmicu", međutim... Mislim da jesmo relativno lako dolazili do ofanzivne trećine, ali jako dobar blok (nas je čekao), nismo nalazili rešenja zbog gustine igrača IMT-a. U svakom slučaju sam zadovljan. Naravno, u fudbalu stalno nešto imate da ispravite, da radite i... idemo dalje. Nemamo baš mnogo vremena, treba da se odmorimo. Opet nas čeka teška utakmica, i put za Surdulicu. Tako da... Sve u svemu, mogu da budem zadovoljan, čestitam mojim igračima, igračima IMT-a, naravno i našim vernim navijačima, kao i svim ljudima koji su došli. Znamo da je radni dan, ali hvala im još jednom, od srca - rekao je Vladan Milojević pre nego što je otišao u svlačionicu.

BONUS VIDEO: "Delije" imale poruku za Rusiju na meču Crvena zvezda - Voždovac

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić