"IMAMO NEKE SITNE PROBLEME" Željko Obradović o Barseloni

Tanjug

12. 03. 2024. u 20:50

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je večeras da će "crno-beli" morati da odigraju fantastičnu utakmicu ako žele da ostvare dobar rezultat protiv Barselone.

ИМАМО НЕКЕ СИТНЕ ПРОБЛЕМЕ Жељко Обрадовић о Барселони

FOTO: KK Partizan/Dragana Stjepanović/ABA liga

Košarkaši Partizana gostovaće u četvrtak od 20.30 časova ekipi Barselone u 29. kolu Evrolige.

- Igramo protiv tima koji ima veliki kvalitet i igra veoma dobro ove sezone. Sigurno su među glavnim favoritima su za Fajnal fora Evrolige, kao i za osvajanje titule. Vraćajući se na početak Evrolige, kada smo igrali utakmicu sa njima, ništa se tu bitnije nije promenilo. Ponavljam, imaju stravičan kvalitet i biće potrebno da se odigra fantastična utakmica ako želimo eventualno neki povoljan rezultat", rekao je Obradović na konferenciji za medije u Beogradu.

On je istakao da su svi košarkaši Partizana spremni za meč u Barseloni.

- Svi su u redu, imaju neke sitne probleme, ali ništa zabrinjavajuće. Svi su trenirali i svi su u konkurenciji za sastav, dodao je trener Partizana.

Obradović je naveo da "crno-beli" neće kalkulisati u finišu sezone.

-Nema razloga da se bavimo kalkulacijama. Treba da idemo iz utakmice u utakmicu. Imamo ovo gostovanje, a onda od pet poslednjih utakmica četiri igramo kod kuće. Treba ići iz utakmice u utakmicu, posle Barselone ide duplo kolo. Baviti se kalkulacijama nikada nije dobro. Imaćemo jasniju sliku situacije tamo pred kraj, ali potrebno je probati i boriti se ostati u igri do kraja za plej-in, rekao je trener Partizana.

Košarkaši Partizana će do kraja regularnog dela sezone u Evroligi odigrati šest mečeva, a "crno-beli" će na četiri utakmice biti domaćini.

- Logično je da voliš da igraš pred svojom publikom i da ne putuješ. Mi smo i u Milanu imali naših navijača koliko god hoćete. Juče je u Čačku bila fenomenalna atmosfera sa mnogo navijača Partizana. S tog aspekta, gde god smo išli imali smo izvanrednu podršku, ali je domaći teren domaći teren u tom smislu da nema putovanja i to je nešto što je bitno za igrače, istakao je Obradović.

Barselona se nalazi na drugom mestu na tabeli Evrolige sa 19 pobeda i devet poraza, dok je Partizan na 11. poziciji sa skorom 13/15.

BONUS VIDEO: Oni su naš ponos! Posle Đokovića, Jokiću uručeno značajno priznanje

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu