MAKSIMALNA PODRŠKA LEGENDI KLUBA : Fudbaleri Vojvodine pod imperativom pobede nad Voždovcem

S. B.

08. 03. 2024. u 11:00

U nameri da napokon prekinu post, fudbaleri Vojvodine u petak, 8. marta (18.30), u odmeravanju za bodove sa Voždovcem, imaju jak motiv, oličen u poklonu klubu koji obeležava vek i deceniju od osnivanja.

МАКСИМАЛНА ПОДРШКА ЛЕГЕНДИ КЛУБА : Фудбалери Војводине под императивом победе над Вождовцем

S.B.

U tome će imati i dodatnu podršku dama, za koje je ulaz na tribine „Karađorđa“ upravo za „dan žena“, besplatan.

- Najvažnije je da u ovom trenutku budemo zajedno - kaže trener Božidar Bandović. - Jedna od obaveza, zbog koje moramo da pobedimo, jeste 110. rođendan Vojvodine na dar navijačima i klubu. Nama je svaki naredni meč kao finale i ima veliki značaj. Smatram da smo na dobrom putu, unapredili smo igru i ova ekipa mora da se bori za Evropu. Istina, dešavaju se neke stvari zbog kojih su najveći protivnici igračima, zapravo oni sami sebi. Ako pobede tog protivnika, biće mnogo lakše da stignemo do pobede koja može da okrene sve.

Novosađani su, posle poraza i tri remija u nastavku sezone, dobili i maksimalnu podršku veterana kluba da prevaziđu rezultatsku krizu. Nekadašnje klupske legende su pozvale sadašnje prvotimce da zbiju redove i da uz slogu i jedinstvo nadjačaju predstojeće izazove za nove uspehe.

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)