"BILO JE NEDOSTATAKA!" Vladan Milojević posle Novi Pazar - Crvena zvezda ima šta da zameri svojim igračima

Novosti online

17. 02. 2024. u 16:09

Petoplasirani Novi Pazar i Crvena zvezda sastali su se u 21. kolu Superlige Srbije, a trener branioca trona, povratnik na njegovu klupu, Vladan Milojević, priznaje da ima nedostatak u igri šampiona.

БИЛО ЈЕ НЕДОСТАТАКА! Владан Милојевић после Нови Пазар - Црвена звезда има шта да замери својим играчима

FOTO: FK Crvena zvezda

Podsetimo, u vrlo zanimljivoj utakmici Crvena zvezda je pobedila Novi Pazar, a potom je Vladan Milojević ovako analizirao učinjeno:

- Zahtevna utakmica, kao što smo i očekivali. Znamo da je teško igrati u Novom Pazaru i da imaju kvalitetan tim. Treba pohvaliti šefa stručnog štaba i mog bivšeg kapitena Igora Matića na jasnoj viziji šta želi, ali i njegovog prethodnika Sinišu Dobrašinovića. Novi Pazar zaslužuje to mesto na kom jeste, a na nama je da se spremimo za Čukarički, jer u prvih pet kola imamo sve utakmice sa ekipama iz gornjeg dela tabele,  koje žele Evropu. Bilo je nedostataka koje ćemo analizirati, ali smo se dobro pripremili za utakmicu i od početka smo ispunili ono što je bio plan. Prvenstvo je veoma zahtevno - počeo je Milojević.

U nešto drugačijoj formaciji u odnosu na prethodnu utakmicu sa Voždovcem je Zvezda zaigrala.

- Imali smo problem sa rovitim Rodićem koji vuče nezgodnu povredu ramena i hteli smo da ga sačuvamo. Što se tiče formacije, to sve zavisi od meča do meča. Svaku utakmicu pripremamo pojedinačno - zaključio je Milojević.

BONUS VIDEO: "Delije" imale poruku za Rusiju na meču Crvena zvezda - Voždovac

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu