"DOBAR JE STRUČNJAK, ALI NE MOŽE ON DA VODI BARSELONU!" Nekadašnji španski reprezentativac o Ćaviju

Filip Milošević

07. 02. 2024. u 19:10

Nekadašnji španski fudbalski reprezentativac Guti izjavio je da Ćavi Ernandes nije dorastao da bude trener Barselone, prenose španski mediji.

ДОБАР ЈЕ СТРУЧЊАК, АЛИ НЕ МОЖЕ ОН ДА ВОДИ БАРСЕЛОНУ! Некадашњи шпански репрезентативац о Ћавију

FOTO: AP/Tanjug

Ćavi je u novembru 2021. godine imenovan za trenera Barselone umesto Ronalda Kumana. Ćavi je nedavno najavio da će se na kraju sezone povući sa mesta trenera katalonskog kluba.

- Ćavi jednostavno u ovom trenutku nije spreman da bude trener Barselone. On je dobar stručnjak, mislim da bi u nekom drugom klubu imao bolje rezultate, ali ne može u Barseloni - rekao je Guti, prenosi El Ćiringito.

On je podsetio da je Ćavi bio dobar fudbaler.

- Odlika dobrog trenera je da se prilagodi igračima, koje ima i od njih izvuče najbolje, a ne da traži da se ekipa prilagodi njemu ili da igra kao što je on igrao dok je bio aktivni fudbaler. To je velika greška koju pravi - objasnio je Guti.

Ćavi je prošle sezone sa Barselonom osvojio La Ligu i Superkup Španije. Barselona se trenutno nalazi na trećem mestu na tabeli španskog prvenstva sa osam bodova manje od prvoplasiranog Reala.

BONUS VIDEO:  Vatromet i slavlje "orlova" - Srbija je na EURO nakon 24 godine

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)