OVO UOPŠTE NISU OČEKIVALI: Vladan Milojević iznenadio fudbalere Crvene zvezde na večernjem treningu

Novosti online

16. 01. 2024. u 20:28

Prvotimci FK Crvena zvezda su danas u popodnevnim časovima odradili poslednji trening pred kontrolnu proveru protiv kiparske Hlorake, koja je na programu u sredu od 17 sati po lokalnom, odnosno 16 časova po srpskom vremenu.

ОВО УОПШТЕ НИСУ ОЧЕКИВАЛИ: Владан Милојевић изненадио фудбалере Црвене звезде на вечерњем тренингу

FOTO: FK Crvena zvezda


Iako je bilo očekivano da nakon jutarnjeg dugog i napornog treninga, popodnevni bude lakšeg intenziteta - to uopšte nije bio slučaj.

Novi/stari trener Vladan Milojević pobrinuo se za to.

Naime, fudbaleri Crvene zvezde su na Kipru i tokom popodneva proveli preko 90 minuta na terenu.

"Temeljno su crveno-beli radili na taktici pred duel protiv Hlorake: sve je krenulo od zagrevanja, a prvotimci su trčali u grupama kako bi podigli radnu temperaturu. Usledile su vežbe aktivacije, a pored dinamičkog zagrevanja uz prepone i 'merdevine',  stručni štab je uz to insistirao na 'druženju' igrača sa loptom. Posle uvodnih 15 minuta, pa sve do kraja treninga radilo se na tehničko-taktičkim detaljima. Formacijski postavljeni na terenu, izabranici Vladana Milojevića su se temeljno posvetili prvo odbrambenom, a kasnije i ofanzivnom segmentu igre. 

 
Podeljeni u ekipe u finišu treninga, fudbaleri su imali zahtev da implementiraju sve one zadatke koje im je prethodno objašnjavao i nametnuo stručni štab. Umor nije pokolebao crveno-bele, pa su veoma koncentrisano i marljivo pristupili svakom zadatku kako bi igra našeg tima izgledala disciplinovano, ali uz to atraktivno i 'lepršavo'", navode crveno-beli u svom saopštenju za javnost.

Mladi oduševili ponašanjem

Da su puni entuzijazma i željni dokazivanja, mladi fudbaleri Crvene zvezde su pokazali ostavši dodatno da rade nakon završetka zvaničnog treninga.

Bonus video: Navijači Olimpijakosa i Zvezde zajedno skandirali "Kosovo je Srbija"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)