''POČASTOVOVAN SAM, ALI...'' Karlo Anćeloti o ostanku u Realu kao i o pozivu reprezentacije Brazila

Filip Milošević

03. 01. 2024. u 22:51

Karlo Anćeloti produžio je ugovor sa Real Madridom i tako razočarao milione Brazilaca, koji su ga već videli na klupi svoje reprezentacije.

ПОЧАСТОВОВАН САМ, АЛИ... Карло Анћелоти о останку у Реалу као и о позиву репрезентације Бразила

Foto: EPA

Do saradnje iskusnog stručnjaka sa višestrukim osvajačem Svetskih prvenstava, makar u bliskoj budućnosti, neće doći, pošto je produžio ugovor sa madridskim klubom do juna 2026. godine.

- Ceo svet zna da sam pregovarao sa Fudbalskim savezom Brazila. Ponosan sam na informaciju da su želeli da vodim reprezentaciju Brazila. Međutim, činjenica je da sam ih držao na čekanju, pošto sam ja čekao da mi Real ponudi produženje ugovora - rekao je trofejni stručnjak i dodao:

- Hvala Brazilcima na razumevanju, pošto sam prihvatio ponudu Reala. Ponosam sam i što je Real hteo da potpišem produženje saradnje pre isteka mog starog ugovora - završio je Anćeloti.

BONUS VIDEO: OD PRVE DO DESETE TITULE: Sva Novakova pobednička finala Australijan opena

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)