SFEROPULOS SE OGLASIO PRED ''VEČITI DERBI'': Grk najavio odlaske iz Crvene zvezde!

Filip Milošević

03. 01. 2024. u 15:13

KOŠARKAŠKI klub Crvena zvezda dočekaće u četvrtak Partizan u okviru 19. kola Evrolige, a trener crveno-belih Janis Sferopulos oglasio se pred četvrti evroligaški duel.

СФЕРОПУЛОС СЕ ОГЛАСИО ПРЕД ВЕЧИТИ ДЕРБИ: Грк најавио одласке из Црвене звезде!

FOTO: M. Vukadinović

Kako javljaju beogradski mediji, na treningu crveno-belih se prvi na treningu pojavio Jago dos Santos, ali ne u opremi za trening, već u trenerci. Što dalje implicira da je on potencijalno van tima za predstojeći meč koji će Zvezda odigrati pred svojim navijačima. 

- Derbi je uvek derbi, vrlo važna utakmica za nas. Igramo na domaćem terenu, pred našima navijačima, očekujemo tešku utakmicu kao i uvek. Nevezano za to kakve su ekipe, ovakve utakmice su unikatne, imamo iskusne igrače u ovom tipu utakmica, moramo biti fokusirani umom i telom - izjavio je bivši stručnjak Makabija.

Sferopulos je potom i prokomentarisao važnost predstojećeg duela.

- Ne mogu da kažem koliko nam je važna ova utakmica. Sve nam je važno. Ne mogu ni da kažem da nam je Evroliga najvažnija. Važna je samo energija između nas, i ako je ona dobra, doneće rezultat.

Grčki trener je govorio i o mogućim pojačanjima, kao i onima koji će možda napustiti klub sa Malog Kalemegdana. 

- Pred nama je dosta utakmica, posle Partizana ide Cedevita, pa duplo kolo Evroliga. Tek nakon 15. januara ćemo videti ko će napustiti tim i da li ćemo nekoga dovesti. Srećan sam što je Nikola (Topić) sa nama, veoma sam zadovoljan. Pratio sam njegove mečeve i pre nego što sam došao ovde. Spreman je da igra Evroligu - zaključio je Sferopulos.    

Partizan značajno bolje stoji u Evroligi nego klub sa Malog Kalemegdana. Nakon pobede nad Asvelom, crno-beli su osmoplasirani na tabeli sa deset pobeda i osam poraza, te dolaze na noge večitom rivalu posle nešto lakšeg susreta. Sa druge strane, Crvena zvezda Meridianbet zauzima 15. poziciju sa učinkom od sedam pobeda na 11 mečeva.

BONUS VIDEO: OD PRVE DO DESETE TITULE: Sva Novakova pobednička finala Australijan opena

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)