"OVO JE KAO U SNU": Srbin oduševljen zbog prvenca u dresu Milana

Novosti online

17. 12. 2023. u 16:47

MLADI fudbaler Milana, Jan-Karlo Simić zauvek će pamtiri današnji dan. On je ove nedelje debitovao za "rosonere" i odmah je postigao prvenac za ovaj klub. Nije Srbin mogao da sakrije oduševljenje zbog svega.

ОВО ЈЕ КАО У СНУ: Србин одушевљен због првенца у дресу Милана

FOTO: Tanjug/AP

Ovaj 18-godišnjak je u igru ušao u 24. minutu umesto Tomasa Pobege, a u 41. je uspeo da zatrese mrežu Monce posle asistencije Rafaela Leaa.

Simić je istakao da je sve ovo za njega ostvarenje sna.

- Ovo je kao u snu, presrećan sam što sam pomogao ekipi. Debi i gol, to je ostvarenje sna. Srećan sam zbog pobede, a gol je samo ulepšao radost. Oduvek sam bio navijač Milana, Maldini je bio moj idol od malih nogu. Kao klinac sam počeo da gledam njegove snimke. Ponosan sam što sam debitovao za Milan. Kada sam ušao na teren bio sam samo fokusiran, jer mi je trener tokom nedelje najavio mogućnost za debi. Kada me je pozvao, bio sam potpuno spreman - rekao je Simić.

Gol u debiju za italijanskog velikana je posvetio roditeljima.

- Oni su mi najviše pomogli i oduvek su moja najveća podrška. Porodica je najvažnija stvar za svakog igrača, oni me održavaju budnim. Video sam koliko je i za njih sve ovo bilo emotivno. Zahvalan sam im na svemu - zaključio je Simić.

Momak rođen u Nemačkoj nastupa i za U19 reprezentaciju Srbije za koju je odigrao tri utakmice tokom novembra u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

BONUS VIDEO: NAVIJAČI ZVEZDE PODIGLI ŠALOVE: Još jedna koreografija na "Marakani"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)