"JOKIĆ JE KAO PREDSEDNIK, GUVERNER, GRADONAČELNIK..." Aron Gordon Amerima srušio sve stereotipe

Novosti online

16. 12. 2023. u 19:13 >> 19:32

Saigrač Nikole Jokića u Denver nagetsima Aron Gordon ispričao je neke detalje iz svoje posete Somboru tokom leta.

ЈОКИЋ ЈЕ КАО ПРЕДСЕДНИК, ГУВЕРНЕР, ГРАДОНАЧЕЛНИК... Арон Гордон Америма срушио све стереотипе

Ministarstvo sporta

Krilni centar Denvera Gordon je gostovao kod bivših NBA igrača Kventina Ričardsona i Darijusa Majlsa u poznatom podkastu "Naklheds".

Jedan od segmenata bio je vezan i za Nikolu Jokića. Gordon se prisetio fenomenalnog dodavanja sa starta ove sezone, kad mu je "Džoker" bacio alej-up iz auta preko celog terena.

- Jedno od najboljih dodavanja koje sam video u životu. Bio sam zapanjen. Bacio je lob preko celog terena, to nema ni u igrici, rekao je Gordon.

Nikolin vršnjak je tokom leta, posle osvajanja NBA prstena, svratio u Sombor i opisao kako se Jokić ponaša u rodnom gradu.

- On je tamo kao predsednik, gradonačelnik, guverner,...Sombor je kul. Postoji smisao zašto je on tako uspešan. Njegove vrednosti su u skladu sa pobeđivanjem. Svakog dana radi na svom telu, jede šta valja, provodi vreme sa porodicom. Miran. Izdvoji vreme svakom ko se javi. On je dobar tip, a kad takva osoba pobeđuje, to ima smisla. Stara se o bližnjima i svom gradu. Samo se bavi konjima i vozi bicikl po gradu, krenuo je Aron, pa je prekinut od strane zbunjenih voditelja, koje vožnja biciklom po ulicama asocira na stereotipe iz afro-američkih kvartova po SAD.

- Da, on je kao gangster. Ima štalu pored hipodroma, tako da istirami konje i ode na trke. Zanimalo me kod koga da idem da se kladim, a on je rekao da toga nema kod njih. Dobije 4000-5000 evra ako mu konj pobedi i time je zadovoljan, zaključio je Gordon.

BONUS VIDEO: „KLASIĆI“ NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BESPLATAN PADEL NA ČUBURCU! FONDACIJA MOZZART OTVARA JOŠ JEDAN TEREN U ČUVENOM PARKU