MEDINA U HUMSKOJ: Partizan danas predstavio novog štopera - 11. pojačanje za ovu sezonu

N. I.

13. 09. 2023. u 16:16

FUDBALSKI klub Partizan je danas, po scemu sudeći, završio posao u letnjem prelaznom roku. Iako su mnogi navijači crno-belih ubeđeni da je sada kasno da se bilo ko od novajlija smatra pojačanjem, jer se ekipa Igora Duljaja obrukala i ispala već ispala iz Evrope, po kancelarijama u Humskoj 1 ipak ne misle tako.

МЕДИНА У ХУМСКОЈ: Партизан данас представио новог штопера - 11. појачање за ову сезону

FOTO: FK Partizan

Dres sa brojem 25 zadužio je centralni bek Natan De Medina koji je već 11. pojačanje ovog leta u Partizanu. Rođen u Belgiji, poreklom iz Konga, ovaj 25-godišnji igrač je potpisao dvogodišnji ugovor sa crno-belima koji su tako kompletirali svoju odbranu, a kada se sve sabere oni su praktično doveli kompletan fudbalski tim. Računajući pozicije od golmana do napadača...

Podsetimo, pre dolaska Medine Partizan je angažovao golmana Aleksandra Jovanovića, bekove Nikolu Antića i Aranđela Stojkovića, veziste Aleksandra Šćekića i Franka Kanutea, krilne napadače Ksandera Severinu i Alda Kalulua, organizatora igre Gajasa Zahida i dvojicu napadača, Nemanju Nikolića i Mateusa Saldannju.

Zanimljivo je da je Medina u Partizan stigao kao slobodan fudbaler, jer mu je pre dva meseca istekao ugovor sa nemačkim Braunšvajgom, pa je sada u Partizanu koji od starta sezone ima najviše problema upravo u poslednjoj liniji tima.

Medina je u rodnoj Belgiji prošao fudbalski školu Anderlehta, potom je išao na pozajmicu u Luven, pa je nosio dresove Muskrona i nemačkih timova Armenije Bilefeld i Braunšvajga.

Crno-beli nastavljaju sezonu, posle reprezentativne pauze, utakmicom 7. kola Superlige protiv Radnika, u nedelju od 19.35 na svom stadionu u Humskoj.

11 Pojačanja

Aleksandar Jovanović - goman

Natan Medina - štoper

Nikola Antić - bek

Aranđel Stojković - bek

Aleksandar Šćekić - vezista

Frank Kanute - vezista

Ksander Severina - krilo

Aldo Kalulu - krilo

Gajas Zahid - napadač

Nemanja Nikolić - centarfor

Mateus Saldanja - centarfor

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

BRUKA KAKVU ROLAN GAROS NE PAMTI: Rusija u šoku, niko ne veruje šta se dešava u Francuskoj (FOTO)