"VAŠE ODBRANE..." Aleksandar Mitrović prešao u Al Hilal i odmah ovo poručio svim rivalima (VIDEO)

Novosti online

19. 08. 2023. u 23:05

ALEKSANDAR Mitrović je prešao u Al Hilal iz Saudiske Arabije i odmah imao šta da poruči suparnicima.

ВАШЕ ОДБРАНЕ... Александар Митровић прешао у Ал Хилал и одмах ово поручио свим ривалима (ВИДЕО)

Foto: Al-Hilal

Svoj dolazak u Al Hilal objavio je rečima iz pesme koju su u njegovu čast pevali navijači Fulama, a čiji je poslednji stih: "... vaša odbrana je prestravljena!".

Evo i kako je saudijski klub predstavio drugog Srbina u svojim redovima, posle Sergeja Milinkovića Savića:

Podsetimo, uprava kluba sa "Krejven Kotidža" prihvatila je ponudu Saudijaca od 46 miliona funti na konto obeštećenja, a Aleksandar Mitrović je znatno ranije dogovorio lične uslove.

On bi po tvrdnjama medija trebalo da zaradi 25 miliona po sezoni, a ugovor je potpisao na tri godine. 

Al Hilal je u utorak potvrdio najzvučnije pojačanje ovog leta i to Nejmara. Pre njega su stigli Kalidu Kulibali, srpski "SMS", Ruben Neveš i Malkom... 

Ipak, sva ta pojačanja, u svetkovini priređenoj zbog dolaska Nejmara, nisu bila dovoljna za novu pobedu u prvenstvu Saudijske Arabije, a za to je najveći "krivac" jedan Srbin. Zapravo, nekoliko njih, ako ćemo da budemo precizni...

Aleksandar Mitrović je dres Fulama obukao 2018. godine i tokom pet godina postigao je 109 golova na 190 odigranih utakmica. 

Za reprezentaciju Srbije do sada je odigrao 81 meč i postigao 52 golova, što ga čini najboljim strelcem u istoriji naše zemlje.

Tokom karijere, pored pomenutih timova nastupao je i za Teleoptik, Partizan, Anderleht i Njukasl. 

Azijski klubovi u Ligi šampiona?

Engleski mediji ovih dana pisali su o navodnim željama klubova iz Saudijske Arabije da učestvuju u UEFA Ligi šampiona, kao "učesnici sa specijalnom pozivnicom", ali za sada nema konkretnijih informacija kakav je stav evropske kuće fudbala o "uvozu" novonastalih arapskih supertimova u elitno takmičenje "starog kontinenta".

Projektovani tim Al Hilala za nastavak sezone mogao bi da izgleda ovako: Bonu - Dinje (navodni pregovori u toku), Kulibali, Al Boleahi, Abdulami, Verati (navodni pregovori u toku), Milinković-Savić, Ruben Neveš, Nejmar, Mitrović, Malkom. 

BONUS VIDEO: Barselona proslavila titule: Hiljade navijača pozdravilo fudbalere i fudbalerke 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)