NEJMAR POTPISAO, POLA MILIONA ZA OBJAVU: Al Hilal uvećao koloniju zvučnih imena, Brazilac ima mogućnost da zarađuje - nestvarno

Nejmar je zvanično postao fudbaler Al Hilala, čime se uvećala kolonija zvučnih svetskih imena u Saudijskoj Arabiji. Bogati saudijski klub je ozvaničio transfer preko društvenih mreža.

НЕЈМАР ПОТПИСАО, ПОЛА МИЛИОНА ЗА ОБЈАВУ: Ал Хилал увећао колонију звучних имена, Бразилац има могућност да зарађује - нестварно

FOTO: Tanjug/AP

Iznos nije saopšten, ali se spekuliše sumom od 80 miliona evra za dvogodišnji ugovor, odnosno 40 po sezoni.

Uz bonuse, mogao bi da zaradi i do 200 miliona godišnje.

PSŽ će od ovog transfera dobiti 90 miliona, uz moguću dodatnu zaradu ukoliko se Nejmar bude dobro pokazao u dresu novog kluba.

Ono što će Nejmaru doneti značajan dodatni prihod neće se ticati fudbalskog terena, već interneta. Mediji prenose da će svaki put kada napiše storiju kojom će promovisati Saudijsku Arabiju inkasirati čak pola miliona evra.

Nejmar je u PSŽ proveo poslednjih šest godina i za to vreme odigrao 173 meča, postigao 118 golova i ostvario 77 odlučujućih dodavanja. Zbog povreda je propustio čak 119 utakmica. Osvojio je za to vreme pet nacionalnih prvenstava, tri kupa Francuske i dva kupa Lige, ali nije uspeo ono o čemu odavno maštaju katarski vlasnici i navijači pariskog kluba, da u francusku prestonicu donese pehar Lige šampiona.
Iako je imao ugovor sa „svecima“ sve do 2027, trener Luis Enrike i sportski direktor Luis Kampos su mu prethodno saopštili da klub više ne računa na njega, posle čega je odlučio da ode u Saudijsku Arabiju.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)