KEPA - NOVI GOLMAN REALA: ''Najvažniji dan u mojoj karijeri''

Novosti online

15. 08. 2023. u 22:59

Novi golman Reala Kepa Arizabalaga izjavio je danas da je srećan što će u ovoj sezoni nastupati za madridski fudbalski klub.

КЕПА - НОВИ ГОЛМАН РЕАЛА: Најважнији дан у мојој каријери

FOTO: EPA

Kepa je član Čelsija, ali će do kraja sezone igrati na pozajmici u Realu. On će na golu madridskog kluba da zameni Tiboa Kurtou, koji će zbog povrede kolena da pauzira najmanje sedam meseci.

- Ovo je jedan od najvažnijih dana u mojoj sportskoj karijeri i životu. Veoma sa ponosan što sam postao član Reala. Nadam se da ćemo ove sezone da donesemo još trofeja Realu - rekao je Kepa na zvaničnom predstavljanju u Madridu.

On će u Realu nositi dres sa brojem 25.

- Spreman sam za izazove u madridskom klubu. Nikada ne možete da predvidite šta može da se dogodi u fudbalu. Fokusiran sam 100 odsto i daću sve od sebe za Real. Imao sam ponuda i drugih velikih klubova, ali lako sam se odlučio za Real - dodao je Kepa.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)