PREGOVORI USPELI: Poznata sudbina Klijana Mbapea

Novosti online

13. 08. 2023. u 11:37

ODBIJAO je Kilijan Mbape da trenira sa PSŽ-om, nije hteo da produži ugovor, želeo je da promeni sredinu i čini se da je do konačno došlo do dogovora.

ПРЕГОВОРИ УСПЕЛИ: Позната судбина Клијана Мбапеа

FOTO: AP/Tanjug

Kako javlja Fabricio Romano jedan od najboljih fudbalera sveta uspeo da se dogovori sa čelnicima šampiona Francuske i da se vrati u tim.

- Nakon veoma konstruktivnih, pozitivnih razgovora između PSŽ-a i Kilijana Mbapea pre utakmice protiv Lorijena, igrač je jutros vraćen u prvi tim - napisali su "sveci", a preneo poznati transfer ekspert.

Mbape nije produžio ugovor sa klubom koji ističe narednog lete. Za njega se interesovao Real Madrid, no čini se da će on ostati u Parizu, ali sledeće sezone može da napusti klub kao slobodan igrač.

Podsetimo, PSŽ je juče u 1. kolu Lige 1 odigrao samo 0:0 sa Lorijenom na "Parku Prinčeva" i povratak sjajnog napadača će mnogo značiti Luisu Enrikeu.

BONUS VIDEO: UBOJITI TINEJDžER: Jovan Mijatović dao gol za Zvezdu čim je ušao u igru u Lučanima

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)