MBAPE NA KLUPI, ENRIKE ODLAZI? Nove napetosti u Pari Sen Žermenu

Klupu Parižana, zbog "sage Mbape", mogao da ekspresno da napusti tek postavljeni trener Luis Enrike!

МБАПЕ НА КЛУПИ, ЕНРИКЕ ОДЛАЗИ? Нове напетости у Пари Сен Жермену

FOTO: Tanjug/AP

Procurelo je, naime, da Enrike i sportski direktor Luis Kampos traže od direkcije kluba da se odluči – ili će Kilijan Mbape biti prodat ili će igrati. Po njima, sedenje na klupi najboljeg fudbalera ne dolazi u obzir. Na tu temu biće održan sastanak na klupskom vrhu ovih dana, po povratku sa azijske turneje koja se završila.

Fudbalska sudbina najboljeg francuskog igrača rešavaće se u sledećih nedelju dana.

Naime, tačno sledeće subote kreću šampionati i Francuske i Španije, pa se očekuje da do tada bude rešen status supertalentovanog momka iz pariskog predgrađa Bondi.

Obavešteni izvori navode da se do tada očekuje i eventualna ponuda Reala za njegovu registraciju. Takvu mogućnost najavljuje i italijanski novinar Fabricio Romano, poznat po tome da raspolaže proverenim informacijama, što prenose ovdašnji mediji.

To bi moglo da usledi narednih dana, a stvari će morati ubrzo da se iskristališu, jer u sobotu prve mečeve igraju i PSŽ i Real, prvi protiv Lorijana, drugi protiv Atletika iz Bilbaa.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024